Mimi Faust Nettovärde

Hur mycket är Mimi Faust värt?

Mimi Faust nettovärde: $ 2 miljoner

Jag Fausts lön

$ 20 tusen per avsnitt

Mimi Faust nettovärde: Mimi Faust är en amerikansk reality-tv-stjärna, affärskvinna och inredningsarkitekt som har en nettovärde på 2 miljoner dollar. Mimi Faust är förmodligen mest känd för att vara en rollmedlem i VH1s 'Love & Hip Hop: Atlanta.' Mimi Faust fick sin plats på 'Love & Hip Hop' genom att vara flickvän till musikproducenten Stevie J . Stevie J var en gång en av de mest populära och framgångsrika producenterna inom hiphop, efter att ha arbetat med artister som P Diddy, Lil Wayne, Jay-Z och många fler.

Tidigt liv: Mimi Faust föddes Oluremi Fela James den 3 januari 1972 i Newport News, Virginia. Hennes mamma var aktiv inom Scientology. Mimi tillbringade sina tidiga år nedsänkt i afrikansk kultur i Atlanta, tillsammans med sin äldre syster och bror. Snart förändrades hennes liv för alltid. Åtta år gammal tog hennes mamma henne från sitt hem, syskon och det normala livet och förpliktade dem båda att utöva Scientology i Kalifornien. Hennes mamma tecknade ett miljardårskontrakt som innebar ett styvt, rutinmässigt schema, den noggranna studien av praxis och lite familjetid, men Mimi ville ha mer. Efter att ha vägrat ett ultimatum för att gå med i sin mor i Scientology, rivdes hon bort från henne och lämnade för att klara sig själv bara 13 år gammal. I en intervju 2014 kommenterade Faust att hon fick höra att hon var en friladdare vid 13 års ålder eftersom hon åt och sov där men vägrade att arbeta för dem eller följa deras trossystem.

När hon rivdes bort från sin mor och kastades ut på gatorna av Scientologikyrkan, vände Mimi sig till några vänner för att få hjälp och kunde avsluta skolan. Hon återanslutte med sin syster och bror och upptäckte snart att de inte delade samma far. Det fick henne att hitta sin far, Lawrence Faust, en konstnär från New York, och bygga en relation med honom. Mimi fick reda på att hon hade åtta andra bröder och systrar. Hon utvecklade en bra relation med sin pappa och tog hans efternamn. Han dog 2014.

Karriär: I slutet av 1990-talet och början av 2000-talet uppträdde Faust i ett antal musikvideor för artister inklusive Kelly Price ('It's Gonna Rain') och Pharrell Williams ('Frontin' med Jay-Z).

Faust grundade städtjänsten Keep It Clean, Inc. Baserat i området Stone Mountain i Atlanta, erbjuder företaget inredning och städtjänster för kändisers hem.

Faust gick med i rollerna i VH1: s 'Love & Hip Hop: Atlanta' 2012. Hon spelades med sin dåvarande pojkvän och pappa till dottern Stevie J, en skivproducent som var medverkande i uppkomsten av hiphop-scenen i 1990-talet. Andra rollkamrater inkluderar rapparen Joseline Hernandez, sångaren K. Michelle, rapparen Rasheeda och skådespelerskan Karlie Redd. Fausts huvudhistoria var kärlekstriangeln mellan henne, Stevie J och Joseline Hernandez.

Sexband: Ett sexband med Faust och hennes dåvarande pojkvän Nikko London dök upp 2014. Det kallades 'Scandal in Atlanta' och släpptes av det ökända pornografiföretaget Vivid Entertainment. Detta sexband har blivit en av Vivid Entertainment mest populära titlar. År 2015 nominerades 'Scandal in Atlanta' till AVN-priset för bästa kändissexband. Faust förlorade mot Tila Tequila. Under efterdyningarna av att bandet släpptes sa Faust att hennes bagage var stulen och bandet var i bagaget. Den som fick händerna på bandet skickade det anonymt till Vivid. Faust medgav också att kranen var iscensatt. Hon tjänade enligt uppgift mer än $ 30.000 från sexbandet.

Prince Williams / Getty Images

Privatliv: Mimi Faust beskriver sig själv som en 'självgjord dansmaskin, pottmun och en mamma.' Hon och Stevie J har en dotter som heter Eva Giselle tillsammans. På toppen av Stevies karriär var han värt norr om 20 miljoner dollar men hans pengar hanterades felaktigt och han kom mycket nära att förlora allt. Mimi var avgörande för att hjälpa Stevie att återställa sin karriär och sin ekonomi. Och även efter allt detta var Stevie ofta otrogen mot Mimi. Paret slutade så småningom och nu är Stevie J gift med kollegan Love och Hip Hop medarbetare, Joseline Hernandez.

År 2017 dök Faust upp i tv-programmet Leah Remini: Scientology and the Aftermath där hon talade djupgående om hur hon övergavs av sin mamma efter att ha vägrat att skriva ett kontrakt med organisationen.

År 2019, när säsong åtta trailern för Love & Hip Hop Atlanta hade premiär, blev fans chockade över att höra att Mimi hade varit offer för en heminvasion. Faust sköts inte men förmodligen sköts på av en angripare i hennes garage. Hon sa att hon tog ut papperskorgen på natten när hon märkte en man som satt inne i sin bil i hennes garage. Inga nyhetsrapporter dök upp om Fausts påstådda händelse, vilket fick fansen att tro att hon gjorde det hela, trots det så kallade beviset för ett kulhål genom taket på hennes bil.

Även under 2019 rapporterades det att Faust var skyldig 156 000 dollar i tillbaka skatt till IRS. Den massiva federala skattelagen anklagar Mimi för att ha betalat tillbaka skatter i flera år inklusive 16 952,60 dollar (2013), 59 487,09 dollar (2015) och 80 470,80 dollar (2016) för totalt 156 910,49 dollar. Det här är inte första gången Mimi har varit målet för skatteuppbördare. Hon anklagades också nyligen för att ha skruvat över delstaten Georgia för att betala tillbaka statliga skatter och drabbats av en panträtt för en obetald $ 26 000 dollar för 2012, 2013, 2015 och 2016.

Mimi Faust Nettovärde

Mimi Faust

Nettovärde: 2 miljoner dollar
Lön: $ 20 tusen per avsnitt
Kön: Kvinna
Senast uppdaterad: 2020
Alla nettovärden beräknas med hjälp av data från offentliga källor. När det tillhandahålls innehåller vi också privata tips och feedback från kändisar eller deras representanter. Medan vi arbetar flitigt för att säkerställa att våra siffror är så korrekta som möjligt, såvida inte annat anges är de bara uppskattningar. Vi välkomnar alla korrigeringar och feedback med knappen nedan. Gjorde vi ett misstag? Skicka ett korrigeringsförslag och hjälp oss att fixa det! Skicka en korrigering Diskussion