Ny 'Criss Angel Mindfreak' -visning kommer till Las Vegas Strip

Criss Angel produktion. (Artighet)Criss Angel produktion. (Artighet) Criss Angel Criss Angels produktion. (Artighet) Criss Angel produktion. (Artighet) Criss Angels produktion. (Artighet)

Criss Angel kommer att göra hans ofta efterlängtade flytt till Planet Hollywood i tid för semestern. Som en tidig gåva byter hotellet namn på sitt showroom för honom.

Veteran Strip -illusionisten öppnar Criss Angel Mindfreak i Criss Angel Theatre, tidigare Planet Hollywood Showroom, med början den 19 december. Angel and Caesars Entertainment meddelade flytten i ett pressmeddelande i morse. Ängels förestående flytt till Planet Hollywood var rapporterades i detta utrymme i december.

Ängel sa i dag den 19 december datumet är en mjuk öppning under den traditionellt långsamma semesterperioden. Han kommer sannolikt att fira sin stora invigning i januari, även om det datumet inte är klart.

Det här är inte jag som tar min Luxor -show och flyttar den till Planet Hollywood, sa Angel, som stänger 28 oktober på Luxor, i en telefonchatt tisdag morgon. Detta är en helt ny show. Vi renoverar teatern och tar in en helt ny produktion.

Criss Angel Mindfreak kommer att köras onsdagar till söndagar, med biljetter som börjar på $ 69 (minus avgifter) och kommer att säljas 10:00 på fredag.

Angel kommer att ha tillbringat ett decennium på den spetsiga orten, först i Believe och senare Mindfreak Live. Således uppfyller han effektivt sitt ursprungliga, decennielånga kontrakt med Cirque du Soleil och MGM Resorts.

Det är fantastiskt att vara hemma igen Planet Hollywood, där jag började med ‘Mindfreak’ 2005, sa Angel i ett uttalande tidigare tisdag. I och med att tv-serien ändrade banan för magi på tv, tror jag att mitt nya program kommer att göra detsamma för liveframträdanden, vilket skapar en helt ny uppslukande upplevelse som underhållningsvärlden aldrig har haft.

Angel lovar 75 illusioner med 20 nya effekter i sin nya show. Han planerar att berätta sin livshistoria under hela den kommande produktionen, men när han bildar denna helt nya show kommer hans rollbesättning att vara annorlunda.

Borta, särskilt, är den förra produktionens komedielement.

Angel's sidekick på scenen, Mateo Maestro Amieva , kommer inte att flytta från Luxor. Amieva visade upp sin egen Action Man-enmansshow på The Space i maj. Att avsluta deras körning med Angel i oktober är komiskt bra Penny Wiggins , eller dansaren/trollkarlen Angel som en gång befordrades som hans medstjärna, Chloe Crawford. Alla dessa artister, bekanta i Luxor, söker nya gränser efter att Mindfreak Live stänger.

En outtröttlig konstnär känd för sin arbetsmoral och gränslösa ambition, Angel omformade den ursprungliga Believe, som öppnade för skarpa recensioner i november 2008, genom att ta bort showen från dess Cirque -element till förmån för stora handlingar han själv tänkt. Mer gynnsamma recensioner och publikrespons följde.

Mindfreak Live, som öppnade ytterligare avancerad Angel's vision om magi-som-skådespel. Den serien nådde tillbaka till Angel's högt rankade Mindfreak -tv -program, och han tecknar igen från den serien i sin scenproduktion.

Avgörande för Angel's flytt till Planet Hollywood är Caesars Underhållning äger Planet Hollywood Showroom. Caesars tog över lokalen från Base Entertainment i år och har nu total kontroll över de produktioner som arrangeras där. Planet Hollywood Showroom har varit ett svårt rum att sälja biljetter i (liknande många stora utställningslokaler i Las Vegas). Den sista bostadsproduktionen som lyckades i utställningslokalen var Peepshow, som stängde för fem år sedan.

Caesars har också köpt ut Galna tjejer producent Norbert German på den mindre Sin City Theatre, tvärs över mezzaninenivån från Planet Hollywood Showroom. Följaktligen, när Mindfreak öppnar, förväntas Caesars att flytta Sin City Theatre magiker Murray Sawchuck och Xavier Mortimer (men inte Crazy Girls, som kommer att fortsätta att köras som planerat).

Detta för att tillfredsställa en konkurrensklausul i Angels kontrakt som förbjuder alla andra trollkarls headliners på hans värdhotell. Angel antog samma bestämmelse under sina tio år i Luxor.

Angel producerar showen under sitt långvariga Angel Productions Worldwide Incorporated (APWI) -företag, som han etablerade 1989 med sin far, John Sarantakos. Base Underhållande och Caesars Entertainment är hans som produktionspartners, faktureras som presentatörer av Mindfreak, arbetar som investerare och även som marknadsförare.

Criss Angel är en av de mest innovativa trollkarlarna i världen och vi är extatiska över att ta med sin helt nya show till Planet Hollywood, Base Entertainment Chief Executive Officer Brian Becker sade i ett uttalande. Denna show kommer att chocka och charma publiken med Criss personliga berättelser sammanflätade med revolutionära illusioner och extraordinära framsteg inom magi och teknik på scenen.

Sa Caesars Entertainment President för underhållning Jason Gastwirth : Planet Hollywood fortsätter att ligga i framkant när det gäller underhållning i Las Vegas. Criss Angels banbrytande nya show 'Mindfreak' är en helt ny strategi för magi och stärker Planet Hollywoods rykte som en främsta destination för det absolut bästa inom liveunderhållning i Las Vegas.

Angels tidigare teater kommer själv att genomgå omfattande renoveringar för en ny Cirque du Soleil -show, som enligt uppgift är centrerad på motocross- och BMX -föreställningar. Företaget kommer att ha stängt locket på magi på Luxor när Mindfreak Live laddas upp.

hur mycket är seth rogen värd