Ny musik- och esportsfestival kommer till Las Vegas

Getty ImagesGetty Images

Äntligen ska joysticks och Marshall -stackar förenas.

hur mycket är mark Levin värt

Eller något sådant.

Och det kommer att hända här i Las Vegas.Den nyligen tillkännagivna Metarama Gaming + Music Festival debuterar 19 och 20 oktober på Las Vegas Festival Grounds, platsen där Rock in Rio ägde rum 2015, nära korsningen Las Vegas Boulevard och Sahara Avenue.

Producerad av C3 Presents, som tar på sig Lollapalooza, Austin City Limits, Shaky Knees och andra musikfestivaler på flera dagar, tillsammans med Scott London och Seth Schorr från Esports Hospitality Concepts, som har stött Vegas Rogue esportteam och kör hundratals live esports -evenemang i staden kommer Metarama att försöka bli en ny typ av destinationsfest som kombinerar tältspel, esport, komedi, cosplay och levande musik i en miljö för alla åldrar.

C3 Presents är det främsta företaget inom festivalbranschen och vi är glada över att få jobba tillsammans med dem när de anammar spelkulturen, säger Schorr. Vi samarbetar med alla de bästa spelutgivarna i världen samt med bästa talanger för att skapa en unik festivalupplevelse till skillnad från alla andra på marknaden idag.

Uppställning och biljettinformation släpps snart.