Palo Verde grad debuterar med 'Army Wives'

Elle McLemore, vänster, blir den yngsta rollmedlemmen i säsong 7 av dramaet Army Wives, som sänds klockan 21.00. 17 mars på Lifetime.Elle McLemore, vänster, blir den yngsta rollmedlemmen i säsong 7 av dramaet Army Wives, som sänds klockan 21.00. 17 mars på Lifetime. Palo Verde High grad Elle McLemore medverkade i Bring It On: The Musical på en nationell turné och på Broadway.

Ta bort det smittsamma fnisset och Elle McLemore låter mindre som en skådespelerska på uppgång än en i skymningen av en lång, framstående karriär.

Hon förverkligade sin ultimata dröm som artist. Hon behöver till och med få sin mat skuren i små bitar innan hon kan äta den. Andligt verkar hon närmare Emmanuelle Riva än Jennifer Lawrence.

Detta trots att hon såg tillräckligt ung ut för att bli kardad på bio. Och inte bara de R-rankade.Det finns en mycket verklig möjlighet att Palo Verde High School-examen är Benjamin Button-ing.

Hon är väldigt söt. Hon blir lite naiv. Jag antar att jag har kallats det förut, säger McLemore och beskriver hur hon liknar sin karaktär, nygift Holly Truman, på Army Wives (21:00 idag, Lifetime). Hon är snäll, men folk misstänker henne som en svag person. Och hon är ny på allt.

McLemore, 21, är den yngsta av seriens stjärnor och den minst erfarna. Army Wives är hennes första vanliga TV -roll. Men efter en viss nervositet lär hon sig från dramas stall med veteranskådespelerskor på samma sätt som Holly-en pajbakande, skådespelersk lantgårdstjej ensam på en militärbas för första gången, tack vare hennes makes senaste utplacering-tas in av de andra fruarna.

Jag var tvungen att använda dessa nerver och förvandla dem till något som skulle vara verkligt för Holly. Och det fungerade, säger hon. Jag hoppas.

hur mycket är arnel pineda värd

Dramatets sjunde säsong kan kallas Army Wives 2.0. McLemore, som debuterar nästa söndag under andra halvan av tvådelad säsongspremiär, är ett av flera nya ansikten på Fort Marshall, inklusive Brooke Shields, Torrey DeVitto och sångaren Ashanti. Men det är den enda nya castmedlemmen med en Y -kromosom som får henne att fnissa, den här gången som en generad skolflicka.

Hollys make, Tim, spelas av sångerskan Jesse McCartney. För sin 17 -årsdag gick McLemore till sin konsert i Mandalay Bay. Hon träffade honom när han, som en del av en tävling, besökte Palo Verde High School. Hennes vänner påminner henne om att hon till och med brukade skämta om att gifta sig med honom en dag.

Jag berättade faktiskt just den här historien för honom igår, för jag ville inte tjata på honom i början, säger hon och ringde under en paus från att filma säsongens sjunde avsnitt i Charleston, S.C.Han var riktigt söt över det.

Du skulle tro att det hade varit hennes mest spännande, drömfyllda kändismöte.

Du skulle ha fel.

Jag tror att jag skrek för att jag är ett så stort fan, säger hon om ett annat möte veckan innan. Jag har aldrig varit så starkt slagen.

Under en resa till Disney World hade hon en middag med Winnie the Pooh.

Puh är min själsfrände, säger hon och fnissar okontrollerat. Han är bara så kärleksfull!

McLemores långa väg till att umgås med sina barndomsförälskelser började vid den mogna åldern 4.

Hennes föräldrar, Todd, en pyrotekniker nu med Tournament of Kings, och Gail, en dansare, arbetade för Melinda, The First Lady of Magic. McLemore var också en del av showen och skildrade en yngre version av trollkarlen, mestadels så att hon hade en anledning att vara med på turnén.

Min stora grej var att gå över scenen med en ljusstake, minns hon, och jag skulle blåsa ut den.

Vid gymnasiet uppträdde hon tillsammans med sina andra Palo Verde -elever i Grease och tillsammans med Strip -underhållare i förmånen Gud lever i glas.

Jag var Peter Pan mitt yngre år på Palo Verde, och av någon anledning fick den typen mig att tro att (skådespeleri är) det jag ville göra.

Den sommaren hittade McLemore en chef i Los Angeles. Hennes mamma, som nu hanterar henne, skulle köra henne dit en dag i veckan för coachning. Gästspots på Disneys The Suite Life on Deck och ABC's The Middle följde snart.

Hon lämnade skolan ett år för tidigt och slutförde sina sista klasser via självständig studie, men kunde fortfarande ta examen med sin klass. Hon har kopplat bort sig själv sedan dess.

vad är roseanne barr nettovärde

Jag kände att jag var 85 när jag fyllde 21, säger hon.

En festlig utekväll med sin syster, Brittany, på Lavo och XS hjälpte inte.

Det var lite dumt. Jag satt bara i hörnet. Jag var som 'jag måste bli bättre på det här.'

McLemore är så bubblig, det är svårt att tro att hon aldrig var en cheerleader. Tills hon spelade en i en film. Och på Broadway.

Hon gav den filmen, på toppen av pyramiden, allt - inklusive de två framtänderna som slogs ut under inspelningen. Två rotkanaler räddade dock tänderna. Ungefär.

mariah carey hur mycket är hon värd

Men jag kan inte bita i någonting, beklagar hon, för de kan bara bryta av. ... Härifrån måste jag bara skära upp all min mat och äta den i ryggen med mina kindtänder eftersom de är så sköra. Ibland blir jag lite pigg och jag biter i en smörgås eller något. Och det är jag som är rebell.

McLemore spelade upp sin pompomförmåga till en nationell turné i Bring It On: The Musical som startade i oktober 2011 innan den slog sig in på Broadways St. James Theatre i juli förra året.

Den första showen hon hoppade över efter mer än ett år var för hennes Army Wives -audition. Hon missade två veckor när inspelningen började, men kunde återvända under en semesteruppehåll i december för att stänga Bring It On.

Broadway var liksom min ultimata dröm, säger hon, hennes röst kvävde lite. Jag är en sådan musikteaternörd. Det var allt jag förväntade mig.

Jag har tur att jag får gå vidare till något lite annorlunda, för jag tänkte: 'Herregud, vad ska jag göra? Jag uppfyllde min största dröm. Vad händer sen?'

Hennes första tankar när hon förstod att hon hade åstadkommit allt hon tänkt göra när hon var 21?

Jag är som, 'Är detta slutet? Jag är så ung! ’Det är deprimerande.

Sedan faller hon ihop till ännu en fniss.