PewDiePie nettovärde

Hur mycket är PewDiePie värt?

PewDiePie nettovärde: 40 miljoner dollar

Pewdiepie nettovärde och karriärintäkter : PewDiePie är en svensk videospelkommentator och internetkändis som har en nettovärde på 40 miljoner dollar. Hans YouTube-kanal, PewDiePie , har hans videor som visar honom spela olika videospel. Vid olika tidpunkter i den senaste historien har kanalen varit den mest prenumererade kanalen på YouTube.

Hans typiska video visar honom spela spelet och kommentera vad han ser och upplever, samtidigt som han visar sina reaktioner på vad han ser på skärmen. PewDiePie hänvisar ofta till sina fans som 'Bro Army', som består av hans 'Bros', och han utför vanligtvis en 'Brofist' i slutet av var och en av hans videor. Prenumerationerna på hans YouTube-kanal har vuxit astronomiskt sedan han lanserade kanalen 2009. PewDiePie har också talat vid Nonick-konferensen 2012. I oktober 2012 rankade OpenSlate PewDiePie-kanalen som YouTube-kanalens # 1 efter 'SlateScore'. I april 2013 växte PewDiePies kanal till 6 miljoner abonnenter. Han flyttade till Storbritannien i juli 2013 för bättre internetanslutning.

Högsta betalda YouTube-stjärnan: PewDiePie är inte bara YouTubes största stjärna när det gäller videovisningar, han är alltid en av de högst betalda personligheterna på webbplatsen. 2013 avslöjade vi här på CelebrityNetWorth att PewDiePie var högst betalda YouTube-stjärnan på planeten med en vinst på 12 miljoner dollar. År 2014 toppade hans vinst 14 miljoner dollar. 2015 tjänade han 9 miljoner dollar. 2016 gjorde PewDiePie coola 15 miljoner dollar. År 2017 tjänade han 12 miljoner dollar. År 2018 tjänade han 15,5 miljoner dollar. År 2019 tjänade han 13 miljoner dollar. I skrivande stund debiterar PewDiePie 450 000 dollar för en enda sponsrad video.

Sammanfatta allt och PewDiePie har gjort mer än 73 miljoner dollar före skatt av sitt YouTube-imperium sedan 2013. I en intervju bekräftade han att hans nettovärde är 'mycket mycket' högre än 20 miljoner dollar.

Tidigt liv : PewDiePie föddes Felix Arvid Ulf Kjellberg i Göteborg den 24 oktober 1989. Hans föräldrar är Lotta Kristine Johanna och Ulf Christian Kjellberg. Hans far är företagsledare och hans mamma är en prisbelönt Chief Information Officer. Han har en äldre syster som heter Fanny. På gymnasiet skulle Felix hoppa över skolan för att spela videospel. Han tog gymnasiet från Göteborgs Högre Samskola. Han var ursprungligen inriktad på att bedriva en examen i industriell ekonomi och teknikledning vid Chalmers tekniska universitet. Men han fann sig ointresserad av kurserna så han hoppade av. Han hoppade inte av för att bedriva en YouTube-karriär, vilket har rapporterats allmänt genom åren. Medan han inte var intresserad av sina skolkurser hade han en passion för photoshop och en fortsatt kärlek till videospel. Han sålde fotoshoppade bilder för att spara tillräckligt med pengar för att köpa en dator.

Youtube : Felix gick med på YouTube den 19 december 2006. Hans ursprungliga kanal hette egentligen 'Pewdie'. Han förklarade sitt val av ordet 'pew' som det ljud som en laser gör. Hans tidiga videor bestod av Felix som spelade Call of Duty. Han blandade också in några videoklipp. En tid glömde han / tappade bort lösenordet till sin Pewdie-kanal så han lanserade en ny som heter PewDiePie den 29 april 2010. På PewDiePie-kanalen fokuserade han på Call of Duty, Minecraft och olika andra skräck- / actionspel. Till exempel skulle han spela korta klipp av sina bästa CoD-dödar med underhållande kommentarer och redigeringar. För sina Minecraft-videor skulle han publicera 'Let's Plays' där man helt enkelt skulle spela spelet.

Tidig framgång: Vid någon tidpunkt började PewDiePie spela spelet Amnesia. Oavsett anledning slog hans Amnesia Let's Plays-videor en nerv hos den större YouTube-publiken och hans kanal började skjuta i höjden i prenumeranterna. PewDiePies kanal började växa och nådde 1 miljon abonnenter i juli 2012 och 2 miljoner abonnenter i september 2012. Han tecknade ett representationsavtal med MCN Michinima och hoppade sedan till Maker Studios i oktober 2012.

Den största YouTube-stjärnan på planeten : 2012 och 2013 var PewDiePie den snabbast växande kanalen på YouTube. Bara 2013 växte kanalen från 3,5 miljoner abonnenter till 19 miljoner. Han fick en ny abonnent det året med en hastighet av 1.037 PER SEKOND, hela året. Han tjänade 1,3 miljarder videovisningar det året och slutade som den mest tecknade kanalen på YouTube.

Med Maker Studios hjälp släppte han en a PewDiePie iPhone-app. Vid olika tillfällen uttryckte han obehag med Maker Studios eventuella moderbolag, Disney, men utvecklade slutligen en webbplats och en webbutik för att komplettera appen som hade blivit mycket framgångsrik.

År 2014 fick hans kanal 14 miljoner abonnenter och tjänade 4,1 miljarder videovisningar, långt mer än någon annan kanal. År 2015 var han i genomsnitt 300 miljoner videor per månad.

PewDiePie nettovärde

John Lamparski / Getty Images

Kontroverser : I februari 2017 förlorade PewDiePie sin YouTube Red-show efter att det avslöjades att flera av hans videor innehöll antisemitiska referenser. PewDiePie hävdar att videoklippen var sarkastiska och bara var avsedda att belysa hur människor kommer att göra vad som helst för pengarna, oavsett hur olämpliga eller chockerande. I det mest uppenbara exemplet betalade han två personer $ 5 via webbplatsens femare för att hålla upp en skylt som sa 'Död till alla judar'. Det har också funnits en viral 'prenumerera på PewDiePie' -utmaning där människor trollar världen genom att få den frasen att spridas offentligt. Minst två massmordare har sagt 'prenumerera på PewDiePie' under deras massakrer eller inom deras manifest. PewDiePie har distanserat sig från meme och fördömt mördarna.

Privatliv : PewDiePie träffade italienska Marzia Bisognin 2011. De etablerade en online-vänskap och så småningom en romantik. 2012 startade PewDiePie henne med en YouTube-kanal som heter CutiePieMarzia. Hennes videor fokuserade på mode, smink, böcker, filmer och skönhet. Det blev så småningom en av de mest populära skönhetskanalerna på YouTube. År 2018 gick hon i pension från YouTube. Under flera år blandade de fram och tillbaka mellan Sverige och Italien innan de bosatte sig i den engelska staden Brighton och Hove. De gifte sig i augusti 2019. De bor relativt anonymt i den lilla kuststaden med två mopsar, den ene heter Edgar och den andra heter Maya.

Sammanfattning : PewDiePie är en svensk YouTube-personlighet som har en nettovärde på 40 miljoner dollar. Han är den mest tjänande YouTube-stjärnan på planeten och den mest abonnerade kanalen på YouTube. Under ett typiskt år tjänar han 15-20 miljoner dollar, till stor del tack vare videosponsor som kan kosta så mycket som 450 000 $.

PewDiePie nettovärde

PewDiePie

Nettovärde: 40 miljoner dollar
Födelsedatum: 24 oktober 1989 (31 år)
Kön: Manlig
Yrke: Kommentator
Nationalitet: Sverige
Senast uppdaterad: 2020
Alla nettovärden beräknas med hjälp av data från offentliga källor. När det tillhandahålls innehåller vi också privata tips och feedback från kändisar eller deras representanter. Medan vi arbetar flitigt för att säkerställa att våra siffror är så exakta som möjligt, om inte annat anges är de bara uppskattningar. Vi välkomnar alla korrigeringar och feedback med hjälp av knappen nedan. Gjorde vi ett misstag? Skicka ett korrigeringsförslag och hjälp oss att fixa det! Skicka en korrigering Diskussion