Rachel Maddow Nettovärde

Hur mycket är Rachel Maddow värt?

Rachel Maddow nettovärde: $ 25 miljoner

Rachel Maddows lön

7 miljoner dollar per år

Rachel Maddow Nettovärde och lön: Rachel Maddow är ett MSNBC-nyhetsankare som har en nettovärde på 25 miljoner dollar. Maddow är mest känd för att vara värd för MSNBC Rachel Maddow Show . Hon är känd för sina starka liberala synpunkter, och hennes politiska kommentarer tas ofta väl emot. Maddow är den första öppet lesbiska nyhetsankaren för ett stort program i USA.

Rachel Maddows årliga MSNBC-lön är 7 miljoner dollar.

Tidigt liv: Rachel Anne Maddow föddes den 1 april 1973 i Castro Valley, Kalifornien. Hennes far är en före detta flygvapenkapten och hennes mamma var skoladministratör. Rachel och hennes äldre bror växte upp i ett extremt katolskt, konservativt hushåll. Medan hon gick på gymnasiet blev Rachel Maddow en hängiven idrottsman. Hon var nära involverad i skolans basket-, volleyboll- och simlag.

Efter examen från gymnasiet gick Maddow på Stanford University och tog en examen i offentlig politik. Under sin tid på Stanford avslöjade kollegitidningen av misstag att hon var lesbisk. Hennes föräldrar visste inte om hennes sexuella läggning förrän den här gången. Efter att ha tagit sin examen vid Stanford gick Maddow på Oxfords Lincoln College för att få sin doktorsexamen 1995. 2001 fick hon sin doktor i filosofi i politik från Oxford University.

Karriär: Under sin tid på universitetet började Rachel Maddow sin karriär inom samtalsradio. Hennes första jobb var värd för 'The Dave in the Morning Show' för WRNX, en Massachusetts-baserad radiostation. Hon flyttade sedan till en annan Massachusetts-baserad station för att vara värd Stor frukost . Hon introducerades för en mycket bredare publik när hon började vara värd Ofiltrerad , en morgonshow som presenterade Public Enemy-medlem Chuck D och medgrundare av The Daily Show Lizz Winstead. Efter Ofiltrerad avbröts 2005 fick Maddow sitt eget radioprogram, Rachel Maddow Show . Denna show skulle fortsätta att sändas även när Maddow gjorde övergången till tv och det slutade 2010.

2005 började Rachel Maddow visas på MSNBC Tucker . Sedan 2006 verkade hon som gäst på CNN Paula Zahn nu . Hennes stora paus kom 2008, när hon blev analytiker för MSNBC Tävla om Vita huset och började visas regelbundet den Nedräkning med Keith Olbermann . För den senare showen hade hon sin chans att vara värd för hela segmentet vid ett tillfälle när Keith Obermann inte var tillgänglig. Hon visade sig vara en populär värd bland tittarna, och Obermann tillät henne att fortsätta vara värd för vissa avsnitt när han återvände till jobbet. Obermann pressade sedan MSNBC för att ge Maddow sin egen show.

Senare 2008 meddelade MSNBC lanseringen av Rachel Maddow Show . Showen fick omedelbart höga betyg och blev ett av kanalens mest populära program. Showen fortsatte att vara en pärla i MSNBC: s krona i många år, med kritiker som berömde Maddows 'vinnande formel.' Under 2017 fick MSNBC högre betyg än CNN eller Fox News. Detta tillskrivs till stor del den ökande kontroversen kring den nyvalda Trump-administrationen.

Maddow är känd för sina långa monologer på Rachel Maddow Show . I vissa fall tar hennes monologer 20 minuter eller mer.

Theo Wargo / Getty Images

Kontrovers: Många publikmedlemmar blev förvånade över att få veta att Rachel Maddow hade ett nära professionellt förhållande med Fox News VD Roger Ailes. Hon förklarade att hon ofta pratade med honom för att få teknisk råd om hur man presenterar nyheterna. Hon avslöjade aldrig detta för någon, eftersom hon kände att ett sådant förhållande kunde användas mot henne. Senare hävdade hon att Ailes hade erbjudit henne ett kontrakt 'att inte arbeta' för att hålla henne borta från luften.

År 2019 lämnade One America News Network in en talan mot Maddow för 10 miljoner dollar. Nyhetsnätverket klagade över att Maddow hade förtalat deras organisation genom att beskriva dem som 'betald rysk propaganda'. Dessa klagomål kom efter att Maddow hänvisade till a Daily Beast artikel som belyste det faktum att en OAN-anställd också arbetade för Sputnik News, en rysk nyhetsorganisation.

Rachel Maddow kritiseras ofta för att vara extremt partisk mot liberala synpunkter. Många kritiker påpekar att hon i huvudsak upprepar de officiella åsikter som hålls av det demokratiska partiet. Till sitt försvar hävdar Maddow att hon inte är densamma som andra liberala kommentatorer eftersom hon är en '' nationell säkerhetsliberal '' och därför inte partisan. Trots att hon har uttryckt avsky för Amerikas användning av militärmakt över hela världen, motsatte hon sig Trumps beslut att dra tillbaka trupper från Syrien. Maddow är också en långvarig anhängare av Trump-Rysslands samverkande teori.

Ytterligare satsningar: Rachel Maddow lanserade också sin egen podcast som heter Bag Man som fokuserade på kontroversen 1973 kring Spiro Agnew. Maddow var också en korrespondent för Advokatmagasinet , en HBT-inriktad publikation.

Maddow är en skicklig författare som har publicerat två böcker. Drift: Unmooring of American Military Power publicerades 2012. År 2019 släppte hon Blowout: Korrupt demokrati, Rogue State Russia och den rikaste, mest destruktiva industrin på jorden .

Rachel Maddow gav rösten för Vesper Fairchild, en karaktär från tv-serien 2019 Batwoman .

Privatliv: 1999 träffade Rachel Maddow sin partner Susan Mikula. Mikula är en konstnär som specialiserat sig på fotografering med äldre teknik som pinhole-kameror och polaroider. Paret bor delvis i New York City och delvis i West Cummington, Massachusetts.

Maddow lider av cyklisk depression. Även om hon valde att inte tala om det, började hon så småningom nämna sina frågor i intervjuer. Hon uppgav att hon ville hjälpa andra som lider av depression genom att ge råd och bli ett exempel för dem. För att hantera depression tränar Rachel Maddow ofta, får tillräckligt med sömn och fiskar som en hobby.

Rachel Maddow Nettovärde

Rachel Maddow

Nettovärde: 25 miljoner dollar
Lön: 7 miljoner dollar per år
Födelsedatum: 1 apr 1973 (48 år)
Kön: Kvinna
Höjd: 5 fot 10 tum (1,8 m)
Yrke: Radiopersonlighet, presentatör, kommentator, författare, skådespelare, författare
Nationalitet: Amerikas förenta stater
Senast uppdaterad: 2020
Alla nettovärden beräknas med hjälp av data från offentliga källor. När det tillhandahålls innehåller vi också privata tips och feedback från kändisar eller deras representanter. Medan vi arbetar flitigt för att säkerställa att våra siffror är så korrekta som möjligt, såvida inte annat anges är de bara uppskattningar. Vi välkomnar alla korrigeringar och feedback med knappen nedan. Gjorde vi ett misstag? Skicka ett korrigeringsförslag och hjälp oss att fixa det! Skicka en korrigering Diskussion