Reba McEntire Nettovärde

Hur mycket är Reba McEntire värt?

Reba McEntire nettovärde: 95 miljoner dollar

Reba McEntire nettovärde: Reba McEntire är en amerikansk countrymusiksångare, låtskrivare, producent och skådespelerska som har en nettovärde på 95 miljoner dollar. Hittills har Reba sålt mer än 90 miljoner skivor globalt. Som skådespelerska har hon spelat i flera filmer och framför allt sin egen show 'Reba' från 2001 till 2007. Hittills har hon släppt 16 # 1 album, mer än någon annan kvinnlig countryartist.

Tidigt liv : Reba McEntire föddes 1955 i Kiowa, Oklahoma, där hon började spela på rodeokretsen som tonåring. Reba gick ursprungligen in i sydöstra Oklahoma University med målet att så småningom bli en grundskolelärare. Utanför skolan sjöng hon på lokala platser. En natt under sitt andra år sjöng hon National Anthem på National Rodeo i Oklahoma City. Tack vare föreställningen upptäcktes Reba av countryartisten Red Steagall som var mycket imponerad av hennes sångförmåga. Red tog Reba till Nashville, Tennessee 197 där hon spelade in ett demoband. Efter att ha hört demo-bandet undertecknades Reba till Mercury Records.

Hon gick faktiskt tillbaka till skolan och avslutade sin examen och tog examen i december 1976. Bara en månad senare var hon tillbaka i Nashville och spelade in låtar för ett framtida debutalbum. Hennes första singel var något nedslående och toppade till # 88 i Billboard-landschemat.

Reba släppte sitt självbetitlade debutalbum i augusti 1977. Det var ingen kommersiell framgång. Hennes andra album, 1979: s 'Out of a Dream', innehöll en täckning av Patsy Clines 'Sweet Dreams' som var en topp 20-hit.

Framgång : Reba McEntire uppnådde banbrytande framgångar i början av 80-talet och gick över från land till pop med en serie singlar på 1980- och 1990-talet, inklusive: 'How Blue', 'Somebody Should Leave', 'New Fool at an Old Game' , 'Jag vet hur han känner', 'Hjärtat kommer inte att ljuga', älskar han dig ',' Till du älskar mig 'och' Hjärtat är en ensam jägare '. I mitten av 1980-talet gick nästan alla album som Reba släppte ut på flera platina. Hennes samlingsalbum för 1993s största hits sålde mer än 5 miljoner exemplar.

McEntire har vunnit 90 tidigare utmärkelser från olika källor och nominerats till nästan 200. McEntire tilldelades en stjärna på Hollywood Walk of Fame för inspelning 1998 för inspelning vid 7018 Hollywood Blvd. År 2006 infördes hon i Music City Walk of Fame.

Skådespelarkarriär : 1990 började Reba doppa tårna i skådespelaren. Hon skulle fortsätta att visas i ett antal filmer, Broadway-program och tv-serier. Hon debuterade som skådespelare på 1990-talet '' Tremors '' och fortsatte sedan med att spela i Broadway-väckelsen av 'Annie Get Your Gun'.

Rebas självbetitlade TV-serie debuterade på WB-nätverket i oktober 2001. Showen sändes 127 avsnitt över sex säsonger innan den avslutade sin körning på CW i februari 2007. Reba nominerades till Golden Globe Award för bästa prestanda av en skådespelerska i en TV Serie – musikal eller komedi.

Privatliv : Reba har varit gift två gånger. Hennes första äktenskap med Charlie Battles för att bryta brottningen varade från 1976 till 1987. 1989 gifte sig Reba med sin chef. Narvel Blackstock . De skilde sig 2015. Genom sitt äktenskap med Narvel blev Reba styvmor till sina tre barn Chassida, Shawna och Brandon. Brandon Blackstock gifte sig med sångerskan Kelly Clarkson 2013. Reba och Narvel fick ett eget barn, en son som heter Shelby Blackstock. Shelby är en racerförare.

Fastighet : 2003 spenderade Reba och Narvel 9 miljoner dollar för att köpa en fastighet på 2 hektar i Beverly Hills. År 2015, runt tiden för deras skilsmässa, sålde de fastigheten - som har en herrgård på 9000 kvadratmeter - för 22,5 miljoner dollar. De ägde också en 80 tunnland stor gård som heter Starstruck Farm i Gallatin, Tennessee, 30 minuter nordost om Nashville. Fastigheten har ett 12 800 kvadratmeter stort sjöhus, en stor pool, ett poolhus, ryttarutrustning och tennisbanor. I september 2016 noterade de hemmet för 7,9 miljoner dollar. Det försvann på marknaden fram till juli 2017 då det såldes för 5 miljoner dollar till en utvecklare.

Reba McEntire Nettovärde

Reba McEntire

Nettovärde: 95 miljoner dollar
Födelsedatum: 28 mars 1955 (66 år)
Kön: Kvinna
Höjd: 5 fot 6 tum (1,7 m)
Yrke: Skivproducent, skådespelare, sångerskrivare, tv-producent, röstskådespelare, sångare, låtskrivare, musiker, filmproducent
Nationalitet: Amerikas förenta stater
Senast uppdaterad: 2020
Alla nettovärden beräknas med hjälp av data från offentliga källor. När det tillhandahålls innehåller vi också privata tips och feedback från kändisar eller deras representanter. Medan vi arbetar flitigt för att säkerställa att våra siffror är så exakta som möjligt, om inte annat anges är de bara uppskattningar. Vi välkomnar alla korrigeringar och feedback med hjälp av knappen nedan. Gjorde vi ett misstag? Skicka ett korrigeringsförslag och hjälp oss att fixa det! Skicka en korrigering Diskussion