Rebecca Black Net Worth

Hur mycket är Rebecca Black värt?

Rebecca Black nettovärde: $ 500 tusen

Rebecca Black Nettovärde: Rebecca Black är en amerikansk sångerska och YouTube-personlighet med en nettovärde på 500 tusen dollar. Hon fick berömmelse 2011 tack vare sin virussmusiksingel 'Fredag', som i stor utsträckning gjorde narr av och kritiserades. Hon var tvungen att spendera ett år eller två på att vara Amerikas skratt, så hennes nettovärde har inte kommit lätt.

Tidigt liv: Rebecca Renee Black föddes i Irvine, Kalifornien, den 21 juni 1997. Hennes mamma, Georgina Marquez Kelly, är av mexikansk härkomst. Hennes far, John Jeffery Black, är av engelsk, italiensk och polsk härkomst. Båda arbetar som veterinärer. Black växte upp i Kalifornien och gick i privatskola till 6thklass, när hon flyttade till allmän skola. Anledningen till hennes drag har tillskrivits mobbning. I slutändan avslutade Black sin utbildning genom hemundervisning, delvis på grund av mobbning från klasskamrater men också på grund av hennes hektiska schema.

Karriär: Blacks väg till musikalsk stjärnstjärna är minst sagt oortodox. Hennes stora paus kom när hennes mamma betalade 4000 dollar för en musikvideo med hennes dotter som skulle produceras av fåfängesinspelningshuset ARK Music Factory. Black och hennes familj lärde sig först om musikföretaget genom en av hennes klasskamrater, som också var en ARK-klient. 4000 dollar som Blacks mamma betalade företaget täckte inte bara musikvideon som skulle hamna viral (såväl som originallåten 'Fredag'), det gav också Svarta fullständiga äganderätt till både videon och mästaren.

Låten '' Fredag ​​'' blev en av de mest hatade låtarna någonsin efter att den sågs av miljontals människor på YouTube. Efter att den laddades upp den 10 februari 2011 till YouTube, fick den under sin första månad på streamingplattformen bara cirka 1000 visningar. Men den 11 mars började det bli viralt och på bara några dagar hade de samlat miljontals åsikter. Det var inte bara YouTube som Black blev viral på, hon och hennes musikvideo blev ett av de mest diskuterade ämnena på den sociala nätverkssajten Twitter. Det mesta av mediatäckningen och online-diskussionen om henne och videon var negativ och hånfull. Hennes infamy kan ha varit värt det dock. Efter att ha släppts som en digital singel den 14 mars 2011 fick den en försäljning på cirka 40 000 under den första veckan. Därefter, den 22 mars 2011, blev Black inbjuden att utföra låten på tv som gäst i 'The Tonight Show with Jay Leno', och i showen diskuterade hon den negativa reaktionen på låten.

(Foto av Matt Winkelmeyer / Getty Images)

Trots de överväldigande negativa reaktionerna på Black - hon fick till och med telefon- och e-postdödshot som var tvungna att utredas av Anaheims polisavdelning - allt slutade med att träna för henne. Tack vare den ökade berömmelsen och exponeringen kunde Black få ett kontrakt med DB Entertainment, under ledning av chefen Debra Baum. I slutet av 2011 hade musikvideon 'Fredag' på YouTube fått mer än 167 miljoner visningar (den hade också fått över 3 miljoner 'ogillar').

Efter en juridisk kamp med ARK Music Factory om rättigheterna till 'Friday' startade Black sitt eget oberoende skivbolag, RB Records. Hennes första release på hennes nya etikett var singeln 'My Moment' (juli 2011), som hon själv producerade. Hon följde upp detta med singeln 'Person of Interest' i november 2011. År 2012 släppte hon två singlar, 'Sing It' och 'In Your Words', och samma år undertecknade hon med Maker Studios YouTube-nätverk. 2013 samarbetade hon med Dave Days för att släppa 'Saturday', uppföljaren till 'Friday'. 'Saturday' var en oväntad hit, och faktiskt kom in på Billboard Hot 100 och nådde topp 55. Hon har fortsatt att släppa musik, inklusive en EP med titeln 'RE / BL' 2017.

Förutom hennes musik publicerar Black också videor regelbundet på sin YouTube-kanal. Hennes videor täcker allt från Q & A-videor och musikomslag till vloggar. Hon var också med i reality tv-musikalens tävlingsserie 'The Four: Battle for Stardom' som en tävlande under andra säsongen. Trots att hennes anspråk på berömmelse kanske inte är traditionellt finns det fortfarande mer än några unga tjejer där ute som förmodligen inte har något emot att byta platser med Rebecca Black.

Privatliv: I april 2020, under ett avsnitt av podcasten 'Dating Straight', kom Black offentligt ut som queer.

Rebecca Black Net Worth

Rebecca Black

Nettovärde: 500 tusen dollar
Födelsedatum: 21 juni 1997 (23 år)
Kön: Kvinna
Höjd: 1,65 m (5 fot 4 tum)
Yrke: Sångare, skådespelare, dansare
Nationalitet: Amerikas förenta stater
Senast uppdaterad: 2020
Alla nettovärden beräknas med hjälp av data från offentliga källor. När det tillhandahålls innehåller vi också privata tips och feedback från kändisar eller deras representanter. Medan vi arbetar flitigt för att säkerställa att våra siffror är så exakta som möjligt, om inte annat anges är de bara uppskattningar. Vi välkomnar alla korrigeringar och feedback med hjälp av knappen nedan. Gjorde vi ett misstag? Skicka ett korrigeringsförslag och hjälp oss att fixa det! Skicka en korrigering Diskussion