Roger vingar nettovärde

Hur mycket är Roger Ailes värt?

Roger Ailes nettovärde: 200 miljoner dollar

Roger Ailes lön

20 miljoner dollar

Roger Ailes nettoförmögenhet och lön : Roger Ailes var en amerikansk tv-chef som hade en nettovärde på 200 miljoner dollar vid tiden för sin död 2017. Roger Ailes föddes i Warren, Ohio den 15 maj 1940. Han avslutade sin grundutbildning vid Ohio University. Han började arbeta inom film- och tv-industrin strax efter examen från college. Han anställdes som produktionsassistent för den lokala talkshowen 'The Mike Douglas Show'. Under de närmaste sex åren arbetade han sig upp från produktionsassistent till Producer, till Executive Producer. Han nominerades därefter till en Daytime Emmy. Han imponerade på Richard Nixon under en diskussion om syftet med tv och tappades för att fungera som sin verkställande producent av TV. Detta började en lång karriär med att fungera som konsult för olika republikanska politiska personer under deras valbud, inklusive decennier senare, framtida president Donald Trump . Han började också producera teaterproduktioner med varierande framgång. 1993 utnämndes han till president för det finansiella nyhetsnätverket CNBC.

1996 blev han inbjuden av News Corps president Rupert Murdoch för att röra en ny kanal - Fox News Channel. Roger Ailes tjänstgjorde som president för Fox News Channel, liksom ordförande för Fox Television Stations Group fram till 2016 då han avskedades i kölvattnet av en sexuell trakasseringsskandal.

Roger Ailes Fox News lön : I juni 2015 undertecknade Roger ett nytt flerårskontrakt för att stanna på Fox News i flera år efter 2016 (när hans kontrakt skulle löpa ut). På toppen av sin makt och karriär, från ungefär 2004 till 2016, tjänade Roger konsekvent 20 miljoner dollar per år i lön, varav 5 miljoner dollar var grundlön och resten var aktieoptioner och bonus. Det innebär att mellan 2004 och 2016 tjänade Roger minst 240 miljoner dollar i kompensation från News Corp, före skatt. Hans kontrakt beviljade också Roger säkerhetstjänster för sin familj, tillgång till en heltidsförare och News Corp-företagsjet för affärsresor.

Under sin regeringstid förde Ailes Fox News till oöverträffad popularitet och makt, särskilt i kölvattnet av attackerna den 11 september. Fox News visade sig vara en oerhört viktig vinstproducent för företaget. Bara under 2014 bidrog Fox News med 18% av 21st Century Fox totala vinster. Annonsintäkterna genererade cirka 2 miljarder dollar per år. Han avskedades 2016 efter att flera nuvarande och tidigare kvinnliga Fox-ankare anklagat Roger för sexuell predation. Ailes fick enligt uppgift ett avgångspaket på 40 miljoner dollar för att lämna nätverket. Roger Ailes dog den 18 maj 2017 vid 77 års ålder. Ingen dödsorsak rapporterades men hans fru Elizabeth avslöjade att Ailes var en hemofili som var plågad av fetma och artrit.

Fastighetsportfölj : Roger ägde en stor portfölj av fastigheter runt om i USA. I oktober 2016, bara ett år innan han dog, spenderade Roger 36 miljoner dollar (alla kontanter) på en 10 000 kvadratmeter stor herrgård vid havet i Palm Beach, Florida. Det fanns en stor juridisk fördel med att flytta till Florida på heltid. I Florida kan domstolar inte tvinga försäljning av någons hem för att betala av domar, och oroliga tycoons har rutinmässigt använt statens lag för att investera i fastigheter. Ailes har tidigare ägt fastigheter i Palm Beach County, inklusive en strandlägenhet på Singer Island som han sålde till Fox-finansuru Neil Cavuto för 525 000 $ 2003. Hemmet ligger ungefär 8 km för Donald Trumps Mar-A-Lago-utväg. I New York och New Jersey ägde han ett antal fastigheter, inklusive flera bostäder i Putnam County, NY.

Roger vingar nettovärde

Roger vingar

Nettovärde: 200 miljoner dollar
Lön: 20 miljoner dollar
Födelsedatum: 15 maj 1940 - 18 maj 2017 (77 år)
Kön: Manlig
Yrke: TV-producent, filmproducent
Nationalitet: Amerikas förenta stater
Alla nettovärden beräknas med hjälp av data från offentliga källor. När det tillhandahålls innehåller vi också privata tips och feedback från kändisar eller deras representanter. Medan vi arbetar flitigt för att säkerställa att våra siffror är så exakta som möjligt, om inte annat anges är de bara uppskattningar. Vi välkomnar alla korrigeringar och feedback med hjälp av knappen nedan. Gjorde vi ett misstag? Skicka ett korrigeringsförslag och hjälp oss att fixa det! Skicka en korrigering Diskussion