Rolling Stones lägger till ytterligare en Las Vegas-show på T-Mobile Arena

Rolling Stones har lagt till ytterligare en show på T-Mobile Arena den 22 oktober. Den andra konserten följer en redan slutsåld spelning på samma plats den 19 oktober (AP Photo/Enric Marti)Rolling Stones har lagt till ytterligare en show på T-Mobile Arena den 22 oktober. Den andra konserten följer en redan slutsåld spelning på samma plats den 19 oktober (AP Photo/Enric Marti)

Du får ytterligare en chans att få lite tillfredsställelse, Vegas.

när kommer incredibles 2 att släppas

Rolling Stones har lagt till ytterligare en show på T-Mobile Arena den 22 oktober.

Den andra konserten följer en redan slutsåld spelning på samma plats den 19 oktober.De ikoniska rockarna kommer till stan efter ett par headlining -spelningar på Desert Trip i Indio, Kalifornien, den 7 och 14 oktober, där de kommer att få sällskap av andra rock 'n' roll prime movers som Paul McCartney, The Who och Roger Waters, bland andra.

Föreställningarna kommer att markera Stones återkomst till Vegas för första gången sedan maj 2013, när de tog med sin 50 & Counting-turné till en slutsåld MGM Grand Garden, en show som lyfts fram av ett uppträdande från den tidigare gitarristen Mick Taylor och en gästplats från Katy Perry, som gick med i bandet på Beast of Burden.

hur mycket är faze matta värd

Biljetter till showen den 22 oktober säljs den 16 september kl www.axs.com . Priserna varierar från $ 75 till $ 750.

RELATERAD

vad är at&t nettovärde

Clinton-Trump-debatten kan kollidera med Rolling Stones på Las Vegas gator

Rolling Stones spelar T-Mobile Arena i oktober