Savannah Guthrie Nettovärde

Hur mycket är Savannah Guthrie värt?

Savannah Guthrie Nettovärde: $ 30 miljoner

Savannah Guthries lön

8 miljoner dollar

Savannah Guthrie Nettovärde och lön: Savannah Guthrie är en amerikansk journalist och advokat som har en nettovärde på 30 miljoner dollar. Savannah Guthries årslön för sitt arbete med Idag Show är 8 miljoner dollar per år.

Savannah Guthrie är mest känd för att vara värd för NBC News Show I dag , en roll hon har utfört sedan 2012. Hon hade tidigare fått kändis som journalist och medförankring för olika nätverk, inklusive MSNBC och CourtTV. På grund av sin juridiska bakgrund arbetade Guthrie också som juridisk korrespondent tidigare.

Tidigt liv: Savannah Clark Guthrie föddes den 27 december 1971 i Melbourne, Australien. Då arbetade hennes far i Australien - men familjen flyttade tillbaka till USA och bosatte sig i Tucson, Arizona två år efter Savannahs födelse. Efter examen från gymnasiet gick Savannah Guthrie på University of Arizona. Medan hon var där fick hon sin B.A. i journalistik och slutligen tog examen cum laude .

Nästan ett decennium senare deltog Savannah Guthrie på Georgetown University Law Center och tog examen 2002 med en Juris Doctor Degree. Återigen tog Guthrie examen med utmärkelser.

Karriär: I början av Savannah Guthries journalistkarriär arbetade hon för ABC- och NBC-medlemsförbund i Tucson och Columbia, Missouri. Mot slutet av 90-talet lämnade Guthrie Arizona och arbetade för en NBC-filial i Washington, D.C. En höjdpunkt i hennes karriär under denna tid var att täcka terrorattackerna den 11 september.

Savannah bestämde sig sedan för att fortsätta sin utbildning och fick sin juridiska examen. Hon fick också första plats i Arizona Bar Exam och fick erkännande för sitt arbete med offer för våld i hemmet. Efter att ha arbetat på ett advokatbyrå som specialiserat sig på tjänstemän i kriminellt försvar, blandade Guthrie journalistikerfarenhet med sin juridiska kunskap och blev rättegångskorrespondent för CourtTV.

Under arbetet för CourtTV fick Guthrie uppmärksamhet för att täcka högsta domstolens utfrågningar, mordrättegångar och olika kändisärenden med siffror som Martha Stewart och Michael Jackson. Hon flyttade sedan till NBC som korrespondent och täckte olika politiska händelser som Sarah Pallins vice presidentlopp. Hon blev så småningom NBC: s korrespondent i Vita huset.

Efter att ha dykt upp på NBC Nightly News Började Guthrie dyka upp i en mer betydelsefull roll den I dag . Under denna tid blev Savannah Guthrie också NBC: s juridiska chefsanalytiker. År 2012 hade hon blivit ett medankare för I dag . Under hennes tid på I dag , Guthrie har blivit känd för att intervjua olika kändisar. 2017 blev Guthrie värd för I dag tillsammans med Hoda Kotb efter avgången av Matt Lauer .

Theo Wargo / Getty Images

Privatliv: Trots att Savannah Guthrie gifte sig med BBC News-presentatören Mark Orchard 2005, skildes paret 2009. Efter detta inledde Guthrie ett förhållande med den demokratiska politiska konsulten Michael Feldman. Så småningom gifte paret sig 2014. Det året fick Guthrie sitt första barn. Senare fick hon ytterligare ett barn med Feldman 2016. År 2019 drabbades Savannah Guthrie av en sönderriven näthinna när hennes son kastade en leksak i ögat. Efter en omfattande operation kunde hon återvända till jobbet 2020.

Fastighet: Som nämnts ovan betalas Guthrie en lön på 8 miljoner dollar per år av NBC. År 2012 köpte Savannahs make Michael Feldman en lägenhet i stadsdelen Tribeca i New York City för cirka 3,5 miljoner dollar. År 2017 rapporterades att paret noterade fastigheten på fastighetsmarknaden med ett begärt pris på 5,995 miljoner dollar. Från och med 2019 är fastigheten fortfarande till salu.

Savannah Guthrie Nettovärde

Savannah Guthrie

Nettovärde: 30 miljoner dollar
Lön: 8 miljoner dollar
Födelsedatum: 27 dec 1971 (49 år)
Kön: Kvinna
Höjd: 1,78 m (5 fot 10 tum)
Yrke: TV-journalist, advokat, journalist
Nationalitet: Amerikas förenta stater
Senast uppdaterad: 2020
Alla nettovärden beräknas med hjälp av data från offentliga källor. När det tillhandahålls innehåller vi också privata tips och feedback från kändisar eller deras representanter. Medan vi arbetar flitigt för att säkerställa att våra siffror är så exakta som möjligt, om inte annat anges är de bara uppskattningar. Vi välkomnar alla korrigeringar och feedback med hjälp av knappen nedan. Gjorde vi ett misstag? Skicka ett korrigeringsförslag och hjälp oss att fixa det! Skicka en korrigering Diskussion