'Sister Wives' lämnar Las Vegas för 'långsammare' Flagstaff

Artighet (Sister Wives/Facebook)Artighet (Sister Wives/Facebook) The Browns, polygamistfamiljen med i TLC: s 'Sister Wives' -program. (Från vänster till höger) Meri, Robyn, Kody, Janelle och Christine. (Systerhustrur/Facebook) Polygamistfamiljen som finns med på TLC: s 'Sister Wives' -program ses i ett av dess Las Vegas -hem. Runt Kody Brown finns hans fruar, översta raden, från vänster, Janelle och Christine; nedre raden, från vänster, Meri, Kody och Robyn. (JERRY HENKEL/LAS VEGASJournal/File)

Vill du köpa fyra hus?

donald trump howard stern ivanka youtube

En vän frågade mig den fredagen. Detta är en ansiktsmässig ouverture, löst baserad på det fiktiva spelet Sister Wives Monopoly.

Men i verkligheten flyttar stjärnorna i Sister Wives på TLC ut från Las Vegas och lämnar kvar sin bostadskvartett och sitt sjuåriga arv från Las Vegas.För de oinvigde är Sister Wives en TLC -serie med fokus på stjärna/make/far/polygamist Bruna koder och hans fyra fruar: Christine, Robyn, Janelle och Mary; och kvintettens 18 barn. Familjen har bott i fyra hem i ett gated community i nordvästra Las Vegas sedan 2011.

lana del rey networth 2017

Men i somras har familjen bestämt sig för att rycka upp rötterna och flytta till Flagstaff, Arizona, (kredit People.com för att bryta denna popkulturnyhet). Det finns berg, vi bor på 7000 fot höjd, säger Kody Brown i ett TLC -klipp som specificerar familjens flytt. Liten stad, lugnt, vackert college.

Kody talar om Northern Arizona University, hem för Lumberjacks, som ligger vid foten av San Francisco Peaks. Vackert ställe. Kallt, dock.

Under en tid sågs familjen vid evenemang runt om i stan. Jag stötte på dem för några år sedan på den röda mattan för invigningen av Nevada Ballet Theatres produktion av Nötknäpparen på Smith Center. Men som Robyn Brown sa, Flagstaff är lite mindre, ganska lite mindre än Las Vegas, säger Robyn. Vi flyttar för att vi vill ha en långsammare livsstil.

Familjen är tydligen inte flyttad (deras fordon står fortfarande parkerade utanför). Jag hör att deras grannar hoppas på inget krångel i samband med flytten, men Browns var enligt uppgift bra grannar.

De höll alltid kamerapersonernas bilar utanför portarna under inspelningen. Det var lätt att glömma den relativt ovanliga familjestrukturen. Barnen var tillgängliga för barnvakt och djurpassning. På det sättet fick systerfrun några vänner.

hur mycket är Mayweathers nettovärde