Steve Miller nettovärde

Hur mycket är Steve Miller värt?

Steve Miller nettovärde: $ 60 miljoner

Steve Miller nettovärde: Steve Miller är en amerikansk gitarrist och sångare och låtskrivare som har en nettovärde på 60 miljoner dollar. Miller upplevde enorm framgång i mitten av 70-talet och början av 1980-talet. Steve Miller Band har hittills sålt mer än 35 miljoner album över hela världen.

Tidigt liv : Född i Milwaukee, Wisconsin, började Steve Miller spela gitarr när han var barn, uppmuntrad av hans musikerföräldrar och deras vänner, som var respekterade inspelningsartister. Han bildade sitt första band på gymnasiet med andra framtida musikstjärnor, Boz Scaggs . Strax innan han tog examen från college bestämde han sig för att hoppa av och fortsätta en musikkarriär på heltid. Han flyttade till Chicago och spelade med varje bluesmusiker som han kunde hitta. Han bildade en duo med musiker Barry Goldberg, och de undertecknades av en etikett och släppte en singel. Efter att ha flyttat till New York och sedan återvänt till Chicago en gång till blev Steve Miller otrevlig och gick mot västkusten. Han migrerade långsamt norrut, från San Franciso till Marin County, Kalifornien och så småningom Oregon. Mellan 1976 och 1986 drev Miller från en 420 hektar stor ranch i sydvästra Oregon.

Han bosatte sig i San Francisco och lanserade det första Steve Miller Band i slutet av 60-talet. Steve Miller Band fortsatte med att sälja mer än 25 miljoner skivor bara i USA. Sedan dess har han släppt 18 studioalbum, varav fyra har blivit flerplatina och fem av dem har certifierats guld eller silver. Han har haft 12 topp 40 album. Några av hans anmärkningsvärda singlar inkluderar 'Fly Like an Eagle', 'Rock'n Me', 'Take the Money and Run', 'The Joker', 'Space Cowboy' och 'Jungle Love', bland många andra.

Privatliv : Miller har varit gift fyra gånger. Han är nuvarande fru heter Janice Ginsberg Miller.

Fastighet : Vid någon tidpunkt på 1980-talet köpte Steve en 13 hektar stor egendom i Sun Valley, Idaho. Han listade detta hem till salu 2017 för 16 miljoner dollar. I skrivande stund har han fortfarande inte hittat en köpare till och med till ett reducerat pris på 14,8 miljoner dollar. I juni 2019 sålde Steve sitt 39 hektar stora hem i Washingtons San Juan Islands för 8,5 miljoner dollar.

Steve Miller nettovärde

Steve Miller

Nettovärde: $ 60 miljoner
Födelsedatum: 10 oktober 1943 (77 år gammal)
Kön: Manlig
Yrke: Sångare, gitarrist, musiker
Nationalitet: Amerikas förenta stater
Alla nettovärden beräknas med hjälp av data från offentliga källor. När det tillhandahålls innehåller vi också privata tips och feedback från kändisar eller deras representanter. Medan vi arbetar flitigt för att säkerställa att våra siffror är så exakta som möjligt, om inte annat anges är de bara uppskattningar. Vi välkomnar alla korrigeringar och feedback med hjälp av knappen nedan. Gjorde vi ett misstag? Skicka ett korrigeringsförslag och hjälp oss att fixa det! Skicka en korrigering Diskussion