Taco Bell lanserar en exklusiv restaurangkedja

Taco Bell lanserar en avancerad tacokedja i sommar med en meny inspirerad av klassiska amerikanska rätter. (Taco Bell/USA Taco)Taco Bell lanserar en avancerad tacokedja i sommar med en meny inspirerad av klassiska amerikanska rätter. (Taco Bell/USA Taco)

Bara om du letade efter ett Chipotle-alternativ, lanserar Taco Bell en restaurangkedja av högre kvalitet.

Nation's Restaurant News, en branschpublikation, rapporterade på torsdagen att Taco Bell lanserar U.S.

visar i las vegas i april 2017

Den första platsen kommer att öppnas i Huntington Beach, Kalifornien, i sommar, med en relativt liten meny med 10 premium tacos, tjockskurna pommes frites och shakes. Framtida kedjor kommer att erbjuda hantverk öl och vin.Företaget sa att den nya kedjan är avsedd att vara amerikansk inspirerad, där det står att Taco Bell är mexikansk inspirerad.

Här är några av tacos:

One Percenter: Färsk hummer i vitlökssmör med rödkålsslaw och pico de gallo på krispigt bröd.

Brotherly Love: En nick till Philly Cheesesteak, med carne asada biff, grillad paprika och lök, rostad poblano queso och cotija ost (snarare än Cheez Whiz) och färsk koriander i en mjöl tortilla.

Vinnare Vinnare: Stekt kycklingbröst i sydlig stil med SOB, eller söder om gränssås, rostad majspico de gallo med färska jalapenos och färsk koriander i en mjöl tortilla.

Kunder kan se hur deras beställning är förberedd, men tanken är inte att välja dina ingredienser som du går som du gör på Chipotle.

hur mycket pengar har lady gaga

Företaget lämnade inga detaljer om sina expansionsplaner.