Tarek the Moussa nettovärde

Hur mycket är Tarek el Moussa värt?

Tarek el Moussa nettovärde: 10 miljoner dollar

Tarek el Moussa nettovärde och lön: Tarek el Moussa är en amerikansk fastighetsmäklare och reality-tv-personlighet som har en nettovärde på 10 miljoner dollar. Tarek är en fastighetsmäklare och husflipper i Orange County, Kalifornien. Han är mest känd för sin HGTV-show Flip eller Flop med sin ex-fru Moussa Christina (nu känd som Christina Anstead).

Tidigt liv och karriär före HGTV: Tarek el Moussa föddes den 21 augusti 1981 och växte upp i Long Beach, Kalifornien. Han är av arabisk / europeisk härkomst. Han är halv Mellanöstern. Hans pappa växte upp katolik i Mellanöstern i Libanon och sedan Egypten. Hans mamma är från Belgien och min pappa flyttade till Europa när han var i tonåren. Tarek föddes i USA. Han har en syster som heter Dominique. Tarek har ett bra förhållande med sin familj, inklusive sin mor, far och styvfar, som alla bor nära och ger en hand med sina barn då och då.

Tarek är en fastighetsmäklare och husflipper i Orange County, Kalifornien. Han är känd för sin framgång med att köpa bostäder på auktion, renovera och sälja dem för vinst. Han fick sin fastighetslicens 21 och började genast vända hus. Han träffade sin framtida fru Christina Haack genom bläddringsindustrin. De samarbetade snabbt med Christina med fokus på design och Tarek som hanterade renoveringar. Verksamheten blomstrade tills ekonomin kollapsade 2008. I följd av kraschen gick berömda Tarek och Christina från att bo i ett stort lyxigt hus som kostade 6000 dollar per månad till en liten lägenhet som kostade 700 dollar per månad.

Tarek och Christina drev El Moussa-gruppen i Orange County, Kalifornien, ett område med en av de största avskärmningsgraderna i landet under bostadsbranschkraschen. Tarek, Christina och deras partner Pete De Best köpte sitt första investeringshus i Santa Ana för 115 000 dollar. Efter att ha sålt fastigheten för en vinst på 34 000 $ delade trion pengarna och fortsatte att vända hus och utvidga sin fastighetsinvesteringsverksamhet till Arizona och Nevada.

Tarek och Christina gifte sig 2009 och fick så småningom två barn tillsammans, en flicka som heter Taylor Reese och en pojke som heter Brayden James.

HGTV och Rise to Fame : När den globala ekonomin återhämtade sig, gjorde Tarek och Christinas fastighetsverksamhet det också. 2011, på ett infall, bad Tarek en vän att filma honom och Christina vända ett hus från början till slut med målet att redigera det till ett auditionstejp. Bandet tillsammans med Christinas Instagram-sida fångade producenternas öga på Pie Town Productions och HGTV. Christina och Tarek tecknade avtal med HGTV 2012 och deras show Flip or Flop hade premiär i april 2013. Showen följer paret genom den ofta spända processen att bjuda på en fastighet, renovera den och återställa den så att den är konkurrenskraftig på marknaden och sedan sälja det igen. Tarek hanterar renoveringen medan Christina hanterar design och håller dem i tid. Mellan 2013 och 2017 filmade Christina och Tarek 92 avsnitt över sju säsonger. Paret blev extremt populärt.

2020 tillkännagavs Tareks nya show, Flipping 101 med Tarek El Moussa, av HGTV. Showen innehåller Tarek när han mentorerar nybörjare för fastigheter för att hjälpa dem att lära sig hemligheterna med en framgångsrik flip.

Cancer Diagnos: 2013 skrev Ryan Reade, en registrerad sjuksköterska och showfans, till programmets produktionsbolag. Hon föreslog att en läkare skulle undersöka en klump som var synlig på Tareks nacke som hon hade sett när hon tittade på Flip eller Flop. Det visade sig vara cancer. Tarek diagnostiserades med testikelcancer och sköldkörtelcancer. Sjuksköterskan räddade troligen Tareks liv genom att göra det möjligt för honom att söka behandling innan det blev ett stort problem. Efter att Reade kontaktat producenterna tackade The El Moussas Reade i en video som kan ses på HGTV.com.

Hur mycket tjänar Tarek el Moussa på HGTV ? Under de tidiga säsongerna av showen tjänade Christina och Tarek relativt små $ 10 000 per avsnitt totalt. Det fungerade till cirka 130 000 dollar för säsongen. Vid säsong tre höjdes deras lön per avsnitt till totalt 40 000 dollar, ungefär 600 000 dollar per säsong.

Getty

Skilsmässa från Christina : Tyvärr splittrades Tarek och Christina i maj 2016. Splittringen kom snart efter en incident där polisen kallades till sitt hem efter att Tarek flydde från hemmet efter ett argument och enligt uppgift var självmord. Tarek hävdade att han aldrig var självmord och helt enkelt gick på en vandring med en pistol för att skydda sig från vilda djur. I januari 2017 ansökte de om skilsmässa. Med skilsmässan, deras framtid och deras medägda fastighetsbyrå The El Moussa Group var osäker. Deras skilsmässa slutfördes i januari 2018. De lyckades filma den åttonde säsongen av Flip eller Flop efter skilsmässan och verkar ha ett ganska vänligt förhållande efter skilsmässa och medföräldraskap. Efter deras skilsmässa upplöstes El Moussa-gruppen och drivs nu under namnet Tarek and Associates.

Christina gifte sig med den engelska tv-presentatören Ant Anstead i december 2018. De har en son som heter Hudson Anstead, född den 6 september 2019. Runt tiden för deras äktenskap köpte de ett hus på 4,1 miljoner dollar i Newport Beach, Kalifornien, bara två kvarter bort.

Förhållande med att sälja Sunset's Heather Rae Young: Tarek och Heather Rae Young, en fastighetsmäklare för Oppenheim-gruppen i Los Angeles som presenteras i Netflix-showen Selling Sunset har daterat sedan juli 2019. Heather är definitivt den mest distraherade av fastighetsmäklarna på Selling Sunset, men det beror kanske på att fastigheter är inte hennes huvudspel, det är hennes sidoläge. Heather är en modell för byrån EMG. Hon har mer än 600 000 följare på Instagram. Hon var Playboy Playmate of the Month i februari 2010. Liksom Tarek är Heather en infödd i södra Kalifornien. Hon började sin karriär som professionell modell när hon var 18. Som fastighetsmäklare specialiserar hon sig på högt profilerade och rika kunder, inklusive kändisar, musiker och idrottare. Heather brinner för djurens rättigheter. Hon ägnar sig åt att hålla sig i form och äta hälsosamt. Hon älskar att springa på stranden med sina tre hundar Sebastian, Baxter och Brandy. Under säsong två av Selling Sunset kan Heather inte sluta prata om Tarek, deras förhållande, hur mycket hon älskar honom och hans barn och hur hon anser att hans dotter Taylor är en av hennes bästa vänner.

Fastighet: I slutet av april 2020 avslöjade Tarek att han flyttade från hemmet han köpte efter att han delade sig från sin nu ex-fru till förmån för en ny plats i Newport Beach med Heather - men de slutade dock stödja det erbjudandet på grund av brister i hemmet. Tareks tidigare hem hade redan sålt, så de hittade ett annat alternativ: ett elegant, modernt strandhus bara ett kvarter från havet, som de planerar att hyra i minst ett år. Heather har också en lägenhet i västra Hollywood, närmare sitt kontor på Sunset Strip.

Tarek the Moussa nettovärde

Tarek el moussa

Nettovärde: 10 miljoner dollar
Senast uppdaterad: 2020
Alla nettovärden beräknas med hjälp av data från offentliga källor. När det tillhandahålls innehåller vi också privata tips och feedback från kändisar eller deras representanter. Medan vi arbetar flitigt för att säkerställa att våra siffror är så exakta som möjligt, om inte annat anges är de bara uppskattningar. Vi välkomnar alla korrigeringar och feedback med hjälp av knappen nedan. Gjorde vi ett misstag? Skicka ett korrigeringsförslag och hjälp oss att fixa det! Skicka en korrigering Diskussion