Taste of the Town: Canfield’s Diet Chocolate Fudge soda? Kolla Smiths

Vissa saker har ofta förekommit i Taste of the Town under åren, eftersom tillgängligheten har skiftat från plats till plats och i vissa fall drivit in och ut från marknaden. En av dem är Canfield's Diet Chocolate Fudge Soda, senast sökt av Terry Marrone. Ellene Hohmann och Scott Kagan sa båda att det fortfarande finns tillgängligt i Smiths butik på 2211 N. Rampart Blvd., Hohmann tillägger att det finns i kosheravdelningen. …

För Kay Zike, som letar efter kokta jordnötter till sin 90-åriga mamma och sin tvillingsyster, Mary Gabriel, John Crosby och Gretchen Malessa hittade den burkversionen i olika Wal-Mart-butiker, och Malessa sa att hon har sett färska på Fresh52 -böndernas marknad från 9 till 14 Lördag på Tivoli Village, 302 S. Rampart Blvd.

hur mycket tjänar willie robertson ett år

FRÅN INKASSANDet är definitivt grillsäsong, och medan du håller ditt hus svalare genom att flytta matlagningen utomhus, kom ihåg att grillen är bra för mycket mer än korv och hamburgare. Här är ett recept från människorna på Grimaldi's Pizzeria, som har fem platser i dalen. Jag har anpassat det lite.

GRIMALDIS GRILLADE PIZZA

½ dl skivad pepperoni

½ dl skivad lök

½ dl skivade champinjoner

8 uns pizzadeg

3½ uns skivad mozzarella

3 uns pizzasås

Nypa svartpeppar och oregano

½ msk riven romanoost

1 färskt basilikablad

Förbered grillen för en halv direkt värme, en halv indirekt värme.

I en engångsfolieform (eller en som är gjord av kraftig folie), lägg pepperoni, lök, svamp eller andra pålägg efter önskemål. Lägg på grillen och rör om varannan minut, tills löken är genomskinlig och pålägget är genomstekt.

Handforma pizzadegen till en platt runda. Lägg direkt på grillen och peta lätt över hela med en gaffel för att säkerställa en platt, jämn skorpa. Låt bryna tre till fem minuter, beroende på grillens värme, rotera 90 grader för att tillaga jämnt. Vänd och koka på andra sidan.

Toppa med mozzarella, lämna ½ tum runt ytterkanten. Skölj sås över ost med en dabbningsrörelse. Använd en tång för att strö pepperoni, lök och svamp jämnt över pizzan. Strö jämnt med svartpeppar, oregano och riven ost. Garnera med basilika. Använd en pizzapaddel eller stor spatel för att ta bort från grillen.

Fler läsarförfrågningar

Gabriel letar efter 8-uns flaskor vatten, oavsett om det är i sex-pack eller på annat sätt. …

Ilse Root letar efter Gundelsheim Schwabentopf pickles. …

Carole Manganaris letar efter butiker som bär Sacramento-tomatsaft i burkar på 48 uns. …

Bea Shepard letar efter Lipton Cup-a-Soup, grädde med kyckling. …

Suzanne Bacus letar efter en lokal marknad som säljer vinägerbaserad sötsyrlig coleslaw, med kålen finhackad. …

Sue Ryan letar efter färsk drakefrukt. …

Och Christine Johnson letar efter lokala butiker som säljer valnötter, i skalet, vid andra tillfällen än helgdagar.

adam levine nettovärde 2016 forbes

Läsare?