Tim Tebow Nettovärde

Hur mycket är Tim Tebow värt?

Tim Tebow nettovärde: 5 miljoner dollar

Tim Tebows lön

1,6 miljoner dollar

Tim Tebow Nettovärde: Tim Tebow är en amerikansk quarterback för professionell fotboll som har en nettovärde på 5 miljoner dollar. Under sin tid i NFL tjänade Tim lite under 10 miljoner dollar i total lön. Under sin tid med Eagles tjänade Tim 4,1 miljoner dollar. Som örn gjorde han totalt åtta pass. Med andra ord tjänade han 512 500 $ PER PASS.

Tidigt liv: Tim Tebow föddes den 14 augusti 1987 i Makati, Filippinerna. Hans föräldrar var baptistmissionärer som flyttade till Filippinerna för att bygga sin egen tjänst. När Tim var tre år flyttade familjen till Jacksonville, Florida. Han är den yngsta av fem barn och de har alla läst hemma av sina föräldrar. Trots att han inte var inskriven fick han spela på Trinity Christian Academy och senare bytte han till Nease High School. Han utnämndes till Floridas årets spelare och ledde laget till en statlig titel.

Fotbollskarriär: Han anmälde sig till University of Florida och Tebow spelade college fotboll för sitt lag, tog hem Heisman Trophy 2007 och uppträdde på BCS National Championship-vinnande lag under säsongerna 2006 och 2008. Tebow valdes av Denver Broncos i den första omgången av NFL-utkastet 2010. Som medlem i Denver Broncos började han de sista tre matcherna i sin rookiesäsong och blev lagets startande quarterback på heltid med början i den sjätte matchen 2011. Broncos var 1–4 innan han blev starter, men började vinna med honom på planen, som ofta kom bakifrån sent i fjärde kvartalet, tills de vann sin första AFC West-titel och första slutspelet sedan 2005 och besegrade Pittsburgh Steelers i övertid. Tebow handlades till New York Jets under lågsäsongen efter att Broncos förvärvade friagent quarterback Peyton Manning. Tebow fick lite speltid för Jets och den 29 april 2013 släppte Jets Tebow efter att ha utarbetat quarterback Geno Smith. Han undertecknade ett tvåårigt, icke-garanterat kontrakt med New England den 11 juni 2013, innan han blev avskuren från laget den 31 augusti 2013.

Under sin tid med Broncos blev Tebow känd för att offentligt erkänna sin tro på Gud genom att släppa ner på ett knä i en ställning som såg ut som Auguste Rodins bronsskulptur 'The Thinker' efter att ha gjort poäng eller gjort ett bra spel. Den genuflekterande, signaturrörelsen myntades 'Tebowing' och fortsatte att efterliknas över hela landet. Ursprunget till frasen kom från fan Jared Kleinstein, som publicerade ett foto på Facebook av honom och alla hans vänner som efterliknar hållningen. Kleinstein fortsatte med att skapa en webbplats som visar bilder som skickats in av människor runt om i världen som visar sin egen version av Tebowing. Webbplatsen hade 20 000 bidrag och 20 miljoner sidvisningar efter bara två månader. Tebow varumärket lagligt varumärke.

Den 30 december 2013 anställdes han av ESPN som college-fotbollsanalytiker. Den 30 december 2013 anställdes han av ESPN som college-fotbollsanalytiker.

(Foto av Jeff Zelevansky / Getty Images)

Basebollkarriär: I början av augusti 2016 meddelade Tebow att han ville bedriva en karriär inom pro-baseboll och bjöd in 30 Major League-lag till sin öppna provning i slutet av augusti. Han hade inte spelat baseboll på heltid sedan hans juniorår på gymnasiet när han var en all-state-spelare. 40 MLB-scouter deltog och han deltog senare i Mets Instructional League. Han slog hem på första planen. Tebow tilldelades Scottsdale Scorpions. År 2018 blev han inbjuden till Major League-lägret med Mets och de befordrade honom till sitt Double-A-lag. Han tilldelades sedan Syracuse Mets i klass AAA International League. Tebow slog tre hemmakörningar över en sträcka på sex spel men var tvungen att missa resten av säsongen 2019 på grund av en pinky fingerskada. Tebow meddelade i februari 2020 att han hade accepterat en inbjudan att spela för Filippinernas basebollag.

Privatliv: Tebow förlovade sig med Miss Universe och den sydafrikanska modellen Demi-Leigh Nel-Peters i januari 2019. De gifte sig i Sydafrika den 20 januari 2020. Tebow är känd för sin uttalade kristna tro. Som tonåring tillbringade han som tonåring vid sina föräldrars tjänst på Filippinerna, predikade i skolor och byar och hjälpte med medicinsk vård. Tim stöder ekonomiskt 40 nationella evangelister som arbetar i nationen. Tebow har delat sin kristna tro genom att predika i skolor, fängelser och ungdomsgrupper över hela Amerika. Han är en vokal förespråkare för trosbaserad avhållsamhet och är gruppledare för Fellowship of Christian Athletes.

Filantropi: Tebow skapade en grund för att ge tillbaka till andra under college. Han tillsammans med några av sina kamrater vid University of Florida skapade First och 15, som samlade in pengar för ett barnhem som grundades av hans fars ministerium. Tebow har samlat in pengar till Shands Hospital barncancercenter i Gainesville och en resa till Disney för missgynnade barn. I januari 2010 lanserade Tebow Tim Tebow Foundation. Stiftelsen tillkännagav planer på att bygga ett barnsjukhus på Filippinerna 2011. Tebow CURE-sjukhuset i Davao City öppnade 2014 och är specialiserat på ortopedi. Kostnaden för projektet var 3 miljoner dollar och kom från donationer från CURE och Tebow Foundation. Stiftelsen kastar också Night to Shine, som är ett evenemang som rymmer ett prom för funktionshindrade tonåringar så att de har en säker plats att delta på. Tebow utsågs till en stor Floridian av guvernören Rick Scott för hans stora bidrag till Floridians framsteg och välfärd.

Tim Tebow Nettovärde

Tim Tebow

Nettovärde: 5 miljoner dollar
Lön: 1,6 miljoner dollar
Födelsedatum: 14 augusti 1987 (33 år)
Kön: Manlig
Höjd: 1,91 m (6 fot 3 tum)
Yrke: Amerikansk fotbollsspelare, idrottsman
Nationalitet: Amerikas förenta stater
Senast uppdaterad: 2020
Alla nettovärden beräknas med hjälp av data från offentliga källor. När det tillhandahålls innehåller vi också privata tips och feedback från kändisar eller deras representanter. Medan vi arbetar flitigt för att säkerställa att våra siffror är så korrekta som möjligt, såvida inte annat anges är de bara uppskattningar. Vi välkomnar alla korrigeringar och feedback med knappen nedan. Gjorde vi ett misstag? Skicka ett korrigeringsförslag och hjälp oss att fixa det! Skicka en korrigering Diskussion