Todd Chrisley Net Worth

Hur mycket är Todd Chrisley värt?

Todd Chrisley Nettovärde: - 5 miljoner dollar

Todd Chrisley nettovärde: Todd Chrisley är en amerikansk affärsman och reality-tv-personlighet som har en nettovärde på negativ 5 miljoner dollar. Han är föremål för USA Network reality-serien 'Chrisley Knows Best'. Showen följer Mr. Chrisley när han fortsätter sitt dagliga liv. Den åttonde säsongen sänds 2020. En avknoppning med fokus på Chase och Savannah med namnet 'Growing Up Chrisley', även på USA Network, hade premiär den 2 april 2019.

Tidigt liv: Todd Chrisley föddes den 6 april 1969 i Georgia och växte upp i Westminster, South Carolina. Todd Chrisley är patriarken till den rika Chrisley-familjen.

Karriär: Todd Chrisley är ägare till Chrisley Asset Management, ett företag som enligt domstolshandlingar har kämpat i ett antal år, även som Mr. Chrisley och familjen fortsätter att leva en mycket överdådig livsstil, inklusive att äga 30 000 kvadrat- fot herrgård och spendera $ 300.000 per år på kläder. Todd Chrisley är för närvarande inblandad i ett konkursärende på 45 miljoner dollar med ett fastighetsimperium som uppenbarligen blev mycket surt. I en ny domstolsprocess hävdar en förvaltare i konkursärendet att Todd gömde tillgångar i miljoner dollar i sin frus namn. Chrisleys advokat förnekar dessa anklagelser. Chrisley ansökte ursprungligen om konkurs 2012 när han hävdade att han hade 4,2 miljoner dollar i tillgångar och 50 miljoner dollar i skuld. I samma ansökan hävdade Todd att han bara hade $ 100 i kontanter och $ 55 på sitt checkkonto. Chrisley Asset Management ansökte om företags konkurs 2013. Hans inteckning på Atlanta herrgård uppgick till 12 miljoner dollar och Todd rapporterade nästan 600 000 dollar i IRS sena avgifter, skulder och påföljder. Lyckligtvis för Todd är hans fru enligt uppgift rik på egen hand.

'Chrisley Knows' Best hade premiär 2014 med en åtta avsnitt första säsong. Todd blev omedelbart ökänd för sin lyxiga livsstil baserad på materialism. Tittarna var fascinerade av hans hänsynslösa och kontrollerade utgifter. Todd och hans fru har stora garderober med dyra designerkläder. De kör mycket dyra bilar. De bor i en herrgård i Atlanta som har 30000 kvadratmeter. Chrisley är också förtjust i att påminna folk om att hans grannar i hans ultra-exklusiva gated kvarter är Usher och MLB-spelaren Chipper Jones.

Chrisley tjänade 95% av sin förmögenhet i fastigheter. Todd är känd för att kontrollera och han har strikta regler för att uppfostra sina barn. Han övervakar noggrant deras användning av internet och textmeddelanden för att hålla dem ur besvär och har också spårningsenheter i sina fordon. I det första avsnittet av 'Chrisley Knows Best' inaktiverade Todd sin son Chases bil med hjulklämma och rattlås efter att han smög ut för att delta i en fotbollsmatch i gymnasiet.

I ett annat minnesvärt avsnitt kastade Chrisley sin sons bärbara dator i poolen. Varför? Han ville lära honom en lektion. Och så att du inte tror att dessa handlingar är överdrivna för TV-kamerorna, kommer Chrisley att misslyckas med dig av denna uppfattning. I mer än en intervju har han betonat att 'Chrisley Knows Best' (jag menar verkligen namnet på showen säger allt du behöver veta) hans show är en korrekt presentation av hans familjs liv.

Från och med 2019 har det varit 145 avsnitt och sju säsonger av 'Chrisley Knows Best'. Showen sänds i USA såväl som i Kanada, Storbritannien, Australien och Asien. Showen har lett till en spinoff-serie med Chase och Savannah Chrisleys flytt från Nashville till Los Angeles som heter 'Growing Up Chrisley.' Från och med 2019 har det varit två säsonger av spinoff.

På kameran handlar Chrisley om sin dyra livsstil, särskilt hans garderob med designerkläder. Men när det kom till hans konkursförfarande hävdade Chrisley att hans kläder bara var värd $ 650. Som ni kan föreställa er det några larm med den domstolsutnämnda förvaltaren som övervakar Chrisleys konkurs. En utredning följde och det konstaterades att Chrisleys fru Julie hade fått överföringar från Chrisley Asset Management totalt mer än 700 000 dollar.

2016 släppte Chrisley country-singeln 'Infinite Love' med Sara Evans, som nådde topp 19 på Billboard-listan.

Moses Robinson / Getty Images

I augusti 2017 meddelade USA Network att det hade beställt en halvtimme efter show Enligt Chrisley . Talprogrammet var värd för Todd Chrisley och presenterade Todd 'att ta itu med sanningen om äktenskap, föräldraskap, kön och relationer.' Varje avsnitt innehåller också en medlem av familjen Chrisley, liksom en kändisgäst. Showen hade premiär den 12 september 2017. Den avbröts efter en säsong.

Privatliv: Todd Chrisley var gift med Teresa Terry fram till 1996. De har två barn, Lindsie och Kyle. Samma år som han skilde sig från Teresa, gifte han sig med före detta skönhetstävlingdrottningen Julie Hughes. De har tre barn, Savannah, Chase och Grayson. Julie är dotter till en baptistminister, Todds affärspartner och bästa vän.

Todd Chrisley är en germophobe och försöker undvika saker som smuts och djur.

Augusti 2019 Gripande : Den 14 augusti 2019, Todd och Julie Chrisley arresterades i Atlanta på grund av flera anklagelser. Anklagelserna omfattade skatteflykt, trådbedrägeri, bankbedrägeri och konspiration mellan 2007 och 2012. Enligt åtalet hade paret ett system som lurade miljontals dollar i banklån genom att ge bedräglig information. Dessutom har de påstås undgå federala skatteräkningar. Deras revisor anklagades också. Todd och Julie hävdade i ett inlägg på sociala medier att de olagliga handlingarna utfördes av en tidigare 'betrodd anställd' som stal från familjen och utförde brotten utan deras vetskap. De tvingades möta i domstol och lägga ut 100 000 dollar i obligationer utan säkerhet. De beordrades också att begränsa resan till Atlanta och Kalifornien bara om de spelar in sina TV-program.

Fastighet : 2015 flyttade Chrisley sin familj till Nashville, där det inte finns några statliga inkomstskatter, och köpte ett hus för 1,6 miljoner dollar. I juni 2019 spenderade Chrisleys 3,4 miljoner dollar på ett hem strax utanför Nashville. Bara två månader senare, bland deras påstådda ekonomiska brott, släppte de hemmet på marknaden för 4,7 miljoner dollar.

Todd Chrisley Net Worth

Todd Chrisley

Nettovärde: - 5 miljoner dollar
Kön: Manlig
Yrke: Affärsperson
Nationalitet: Amerikas förenta stater
Senast uppdaterad: 2020
Alla nettovärden beräknas med hjälp av data från offentliga källor. När det tillhandahålls innehåller vi också privata tips och feedback från kändisar eller deras representanter. Medan vi arbetar flitigt för att säkerställa att våra siffror är så korrekta som möjligt, såvida inte annat anges är de bara uppskattningar. Vi välkomnar alla korrigeringar och feedback med knappen nedan. Gjorde vi ett misstag? Skicka ett korrigeringsförslag och hjälp oss att fixa det! Skicka en korrigering Diskussion