Topp nyårshandlingar i Las Vegas med högsta dollar

Den här bilden som släpptes av CBS visar Bruno Mars under en inspelning av hans första primetime tv -special,Denna bild som släpptes av CBS visar Bruno Mars under inspelning av hans första primetime tv -special, 'Bruno Mars: 24K Magic Live at the Apollo.' (Florent Déchard/CBS via AP) Lady Gaga tecknar sitt tvååriga, multishow-kontrakt för att uppträda på The Park Theatre onsdagen den 19 december 2017. (Alex Dolan)

Konsertuppställningen är fet, och din plånbok hade också varit bättre.

Om du planerar att fånga en av de stora nyårshelgen som slår mot stan under de närmaste dagarna och inte har biljetter än, ja, det finns goda nyheter och dåliga nyheter.

las vegas nyårsafton

Tala med den förra, tack vare Ticketmasters Verified Resale-alternativ, kan du fortfarande komma in på shower som sålde ut regelbundet prissatta biljetter snabbt.Den inte så goda nyheten: Det kommer att kosta dig.

Biljetterna till debuten för Lady Gagas Enigma residency på fredag ​​på Park Theatre på Park MGM varierar från hela 787 dollar till 7 777 dollar.

Popstjärnan Ariana Grande är inte heller övertygad om att det är branta priser för hennes prestation i The Chelsea på The Cosmopolitan i Las Vegas natten efter, där dukater börjar på 1 115 dollar och toppar till ett begärt pris på 3579 dollar.

För alla fyndjägare där ute kan Vegas poprockare Imagine Dragons ses för endast 489-505 dollar $ per pop i The Chelsea på nyårsafton.

hur mycket pengar är brad pitt värd

Om dessa priser bara är en aning höga för din budget, är din bästa insats att fånga en show där det fortfarande finns åtminstone några nominella biljetter tillgängliga tillsammans med återförsäljningstix, som Bruno Mars måndagsshow på T-Mobile Arena, där priserna vid middagstid torsdag varierade från $ 85- $ 750, och Maroon 5 vid Mandalay Bay också den kvällen, vilket är en god tro på $ 79- $ 230.

Relaterad

5 största NYE -konserter i Las Vegas