Travis Pastranas Nitro Circus -show på Las Vegas Strip 'väntar'

Travis Pastrana hoppar över fontänerna vid Caesars Palace på en indisk Scout FTR750 motorcykel underTravis Pastrana hoppar över fontänerna på Caesars Palace på en indisk Scout FTR750-motorcykel under 'Evel Live', en tre timmar lång hyllningsshow till stuntman Evel Knievel, i Las Vegas söndagen den 8 juli 2018. (Las VegasJournal file) Travis Pastrana firar efter att ha hoppat en rad krossade bilar på en motorcykel söndag 8 juli 2018 i Las Vegas. Pastrana försöker återskapa tre av Evel Knievels ikoniska motorcykelhopp på söndagen, inklusive språnget över fontänerna i Caesars Palace som lämnade Knievel med flera frakturer och en allvarlig hjärnskakning. (AP Photo/John Locher) Sawyer Tuck, 4, häller vatten på sin bror Oliver Tucks huvud, 2, för att svalna på Evel Live-evenemanget där Travis Pastrana försökte överstiga tre av Evel Knievels berömda hopp i mycket bakom Planet Hollywood hotellresort i Las Vegas, söndag , 8 juli 2018. Showen producerades av History Channel i samarbete med Nitro Circus. Rachel Aston Las VegasJournal @rookie__rae Travis Pastrana strax före sitt andra hopp över 16 vinthundbussar på en indisk Scout FTR750-motorcykel vid Evel Live-evenemanget mycket bakom Planet Hollywood hotellresort i Las Vegas, söndag 8 juli 2018. Showen producerades av History Channel i samarbete med Nitro Circus. Rachel Aston Las VegasJournal @rookie__rae

Att sortera ut Nitro Circus scenshow på Bally's är ungefär som att titta på Travis pastrana flyga på en motorcykel ... och inte veta var, eller ens om han kommer att landa

Showen tillkännagavs under Pastranas vildt hypade trifecta av stunthopp som kallades Evel Live on the Strip i juli. Pastrana och Base Entertainment greppade ögonblicket, iscensatt för en nationell TV-publik, för att tillkännage sitt partnerskap i en produktionsshow på Jubilee Theatre.

Den 90 minuter långa showen skulle öppna i vår.

Det är våren, och den enda showen som tillkännagavs för Jubilee Theatre är Dionne Warwicks rubriker under april månad. Och nej, Warwick är inte en del av någon motorcykelstuntshow. Hon sjunger sina hits för ett dussin shower mellan 4-27 april.

Utan någon teaterreparation som är uppenbar för Nitro Circus -showen, säger Base Entertainment -tjänstemän nu att produktionen är på obestämd tid, enligt en talesman för företaget. Det finns ingen uppdaterad tidslinje för showen att öppna, men den är inte formellt utanför bordet heller. I showbranschen är detta vanligtvis formeln för ekonomiska problem.

Detta är den andra Base Entertainment -produktionen under det senaste året som meddelar att den skulle öppna på ett framstående hotell i Las Vegas, bara för att drabbas av en betydande hak. The Voice-Neon Dreams förbereddes för Hard Rock Hotel våren och sommaren 2018, men försenades två gånger tills planerna för föreställningen formellt stängdes i oktober (ramen för dess 700-sitsiga, in-the-round teater står fortfarande på HRH -webbplatsen).

I likhet med Pastranas våghalsiga karriär är Nitro Circus -produktionen en beräknad risk: Jättekul, men till stora kostnader. Som stuntmannen själv sa i juli är jag så besviken på den här showen. Det kommer att vara helt annorlunda än vad vi har gjort och till skillnad från någonting som tidigare arrangerats inom actionsport. Nitro Circus -teamet kan bara hoppas att dessa ord tar flykt.