Med Vegas återkomst blir 'Real World' riktigt besvärligt riktigt snabbt

Jenna från made-in-Vegas'Real World: Go Big or Go Home. (Courtesy MTV)Jenna från den riktiga världen 'Real World: Go Big or Go Home'. (Courtesy MTV) Från vänster spelar Sabrina, Chris, Kailah, Dean, Jenna, CeeJai och Dione i 'Real World: Go Big or Go Home'. (Courtesy MTV) Chris, Dione och Dean från 'Real World: Go Big or Go Home'. (Courtesy MTV) Jenna, Sabrina, CeeJai och Kailah från 'Real World: Go Big or Go Home' från Vegas. (Courtesy MTV)

Första gången jag hörde om planer för The Real World 1992, lät det vansinnigt.

Vanliga människor? På tv? Hur kunde MTV möjligen ha hittat sju personer som gick med på att bo i ett hus fullt av kameror och filmas dygnet runt?

hur gammal är bill anderson countrysångare

Dessa dagar är det svårare att hitta sju personer som inte skulle göra det.Men när franchisen går in på sin 31: e säsong med made-in-Vegas Real World: Go Big or Go Home (22:00 torsdag, MTV), är det fortfarande svårt att räkna ut varför-annat än potentialen för en livstid på anställning på MTV spinoff, The Challenge.

Saker brukar inte bli bra. Speciellt om du råkar vara 22-åriga Jenna, från Easley, S.C.

Jag är från söder, och jag har definitivt södra stolthet, säger hon som introduktion i säsongspremiären. Jag äger en pistol eller två. Jag kan fixa en bil. Jag skjuter min pil och båge i min bikini. Jag är het. Jag är söder. Woo hoo, vet du?

Woo hoo, verkligen.

Tidiga säsonger spelade ut som ett sociologiskt experiment, som pressade in en mångfaldig grupp människor i ett relativt litet utrymme för att, som öppningen säger, ta reda på vad som händer när människor slutar vara artiga och börjar bli verkliga.

Sedan, 2002, kom The Real World till Palms, rumskamraterna drack och festade sig igenom säsongen och betyg gick genom taket. Showen var aldrig densamma.

När The Real World återvände till Las Vegas för en säsong som filmades 2010 på Hard Rock Hotel, vräktes castmedlemmen Adam Royer till följd av hans berusade upptåg och skador han orsakade sviten.

Men Go Big eller Go Home, där castmedlemmar måste utföra en rad utmaningar för att undvika att bytas ut i sin lurade svit på Gold Spike, är lite av en hybrid eftersom det väver en nykter mängd lärbara stunder bland de vanliga berusade galenskaper.

hur mycket pengar är tom cruise värd

Följande med Jenna den här säsongen, tillsammans med deras inledande citat, är:

■ Dean, 25, Los Angeles. Jag går igenom så mycket skit med mitt ex. Det är därför jag är här: att fly från den världen för en sekund.

■ CeeJai, 23, Atlanta. Jag kan inte tro att jag bestämde mig för att komma hit. Jag ska bli advokat. Jag gör inte såna här saker.

■ Kailah, 22, Fort Myers, Fla. Jag är puertoricansk och har inget filter när jag definitivt borde.

■ Dione, 24, Cape Cod, Mass. Att bo på landet är en stor del av mitt liv. Jag hatar att jobba.

■ Chris, 23, Brooklyn. Jag är otroligt nyfiken. Inte bara om män. Inte bara om kvinnor. Men eftersom jag är pansexuell säger jag ja till allt.

■ och Sabrina, 21, Topsfield, Mass. Om jag vill ha sex med någon, ska jag gå och ha sex. Jag tror att varje tjej förtjänar en orgasm, och om du inte ger mig en orgasm kommer jag att stoppa någon halvvägs och säga, 'Jag är klar.' Som, 'Gå ut.'

ny hbo-serie med Reese Witherspoon

Det spelar ingen roll vem du är; om du filmas direkt i tre månader kommer du att säga många dumma saker. Några av rumskamraterna klarar dock inte ens de första 48 timmarna.

ryan miljoner dollar notering nettovärde

Dione är galen. Han är vild, säger Sabrina om rumskamraten som dyker upp med spandexbyxor och furiga tofflor och klär sig i allmänhet som den borttappade papperskorgen på EDC. Han är attraktiv i den meningen att han ser ut som Jesus.

Senare, medan alla tittar på bekvämligheterna i sviten, och Dean, Dione och Kailah är upptagna med att tjata och aaha över sina nya hoverboards, blåser Sabrina av något avgjort mindre högteknologiskt. Herregud, vi fick vispad grädde! Vi har vispad grädde!

Ändå kommer ingen sämre än fattiga, skyddade Jenna.

Alla ni har varit här förut? frågar hon under sträckan Humvee -ritten till Gold Spike. När de alla säger att de har och frågar var hon har varit, säger hennes svar: Ingenstans.

Innan hon sladdrar med olivolja och går till poolen, säger Jenna, jag vill bli så brun som möjligt så snabbt som möjligt. Och det är liksom livsmål.

Inget kan dock jämföras med hennes åsikter om ras.

Jag är inte van vid svarta människor som beter sig som alla, säger hon till sina afroamerikanska rumskamrater, Dean och CeeJai, som en komplimang. Det blir bara värre därifrån.

Varje färgad person som jag önskar var som du, tillägger Jenna, innan hon sätter igång en förklaring om hur svarta människor ska bete sig samtidigt som de uthärdar förtjänsterna i den konfedererade flaggan.

När Jennas mun blir större för att rymma mer och mer av hennes fot, har Kailah den vettiga känslan att lämna rummet för, säger hon, jag vill inte vara den personen som säger något riktigt dumt på kameran. Och detta från kvinnan som, ögonblick tidigare i avsnittet, sa följande: Ärligt talat, jag vet att det här kommer att låta riktigt kaxigt, men jag har en gyllene (vagina). Varje kille jag någonsin har haft sex med, de kommer alltid tillbaka.

När den personen skäms för dig? Wow. Bara wow.

Det är så obehagligt, avsnittet slutar med en grafik på skärmen: För mer information om rasisk snedvridning besök race.lookdifferent.org.

vad är forest whitaker nettovärde

Efter sin långa, avskyvärda omväg, kanske den här säsongen av Real World faktiskt kommer att handla om något meningsfullt trots allt.