Kvinna anklagar på Facebook att hon misshandlades vid XS pool

denDet är inte ovanligt att XS nattklubbs 'Nightswim' ser ut som det här fotot från den 1 maj (Danny Mahoney för XS Las Vegas)

En punkgitarrist från Bay Area hävdar i ett viralt Facebook -inlägg att hon har utsatts för sexuella övergrepp, handfängsel och förnedring på nattklubben XS.

hur mycket är David Copperfield värd

Laura Nichol, från bandet Heartsounds, gjorde dessa anklagelser i ett inlägg den 11 juli som delades av 6 921 personer och reagerade på av 2 200 av hennes vänner från och med söndagen.

Nichol gick till XS populära och vilda Nightswim natten den 10 juli med sin pojkvän och hans syster. Hennes anklagelser på Facebook:■ En man tappade hennes rumpa medan hon gick. Hon släppte den.

■ Men i XS -poolen kände en man hennes bröst, mage och vagina, så hon släppte loss på honom med mina nävar och skrek: ”DU HAR BARA TAGIT MIN VAGINA.”

■ Kvinnlig XS-säkerhet var sympatisk, men en manlig vakt manschetterade henne och tog henne och mannen till fängelseliknande celler där polisen i Las Vegas behandlade henne misstänksamt och sa att det inte fanns några bilder av det påstådda undervattensangreppet.

■ En livräddare hävdade att hon dansade med mannen, men hon sa att hon inte dansade med någon: DET ÄR ABSOLUT FALSKT.

■ Hon åtalade, trots att en polis sa: Du kunde enkelt ha sagt nej till anklagelser.

■ En arg polis berättade för henne, WOW. Vilken PEACH, och hon sa till en överordnad officer att det var sexistiskt, men han sa, Det var inte en sexistisk kommentar och du är väldigt konfronterande ... DET ÄR. INTE. A. SEXIST. KOMMENTAR.

■ Vakter läser för henne en intrångsklausul och förbjuder henne för livstid från Wynn-Encore-orterna.

Jag är förnedrad, besegrad och desillusionerad, skrev Nichol. Men utöver det är jag ledsen och rädd för de många fler tjejerna som kommer att gå igenom samma sak eftersom killar så lätt kan komma undan med den här typen av saker.

Nichol kommenterade inte när han nåddes på söndagen förutom att säga att hon skulle ge intervjuer till media när hon anslöt sig till en advokat om någon vecka.

I ett skriftligt uttalande söndag säger Wynn att orten tar säkerhet och säkerhet på allvar, och båda gästerna var aktivt involverade i ett fysiskt bråk i en pool när vår säkerhet nådde dem.

Uttalandet säger att de två var separerade, fasthållna och intervjuade; Wynn kontaktade polisen i Las Vegas; och all utredning och lagföring av ett misshandel ligger på brottsbekämpning och domstolar.

hur mycket är bob saget värd

Vi har kontaktat den kvinnliga gästen för att erbjuda vilken hjälp vi kan, avslutar uttalandet.

Ett meddelande lämnades tidigt på söndagseftermiddagen med Metro och bad om kommentar; Inget svar har kommit in till deadline.

SPEL ÄR INTE BARA POKEMON

Denna måndag till fredag ​​kommer videospelare att trängas in på biografer på Santa Fe och South Point -hotell för att spela anpassade Minecraft på de stora skärmarna.

Super League är en rekreationsliga där lag spelar Minecraft i tre timmar om dagen på $ 100 per person, fem dagars pass.

Dessa Minecraft-uppdrag byggdes med råd från L.A.-baserade onlinespelstjärnan CaptainSparklez, som inte kommer att vara på Vegas teatrar, men han berättade att han har spelat in röstmeddelanden för skärmarna.

CaptainSparklez förväntar sig fullt ut att många Minecraft -spelare kommer att spela och diskutera sina framsteg i USA: s plötsliga modefluga, Pokemon Go.

Pokemon Go är ett GPS-telefonspel där du fysiskt går runt på verkliga platser och tittar på din telefon tills en Pokemon dyker upp på skärmen för att du ska kunna fånga den på ett enkelt sätt.

CaptainSparklez är ett Pokemon Go -fan.

Det är motsatsen till allt mina föräldrar skulle ha förväntat sig om tv -spel, bara för att det alltid har varit en sådan (klyscha) - du sitter hemma framför din TV, zonerar på vilket spel du spelar, är stillasittande, CaptainSparklez sa.

Detta är raka motsatsen till det, sa han. Det skapar en häftig ny spelgenre som får människor att gå upp och göra saker i den verkliga världen, interagera med andra människor.

hur mycket tjänar nancy pelosi

Vad gör han om rapporter om människor som går från klippor och blir misshandlade offentligt när de spelar Pokemon Go?

När du har så många miljoner människor som spelar något, kommer du säkert att ha incidenter oavsett vad det är.

SIKTNINGAR

Sångaren/rapparen Drake tog vänner till Liquid Pool Lounge på Aria -hotellet på lördagen för 90 minuter med cocktails i cabanas. Sedan lördag kväll åt Drake och följe i en privat matsal i Lavo -restaurang.

Föreställ dig Dragons sångare Dan Reynolds, en Las Vegan, tog familjen till Andiron Steak & Sea i Downtown Summerlin för födelsedagsrätter.

Raplegenden Flavour Flav gick med Jeremih på scenen på Drais nattklubb lördag under Jeremihs födelsedagsfirande och uppträdande. Han fyllde 29 på söndagen.

TV -hemmafru Bethenny Frankel och en vän åt spaghettini, fransk löksoppa dumplings, yellowtail sashimi och toast på The Cosmopolitan's Beauty & Essex på lördagen. Hon poserade för fanfoton.

NBA-hjältar Isiah Thomas och Rondae Hollis-Jefferson spelade på Topgolf-serien torsdag kväll.

Comic Loni Love hade en födelsedagsfest med vänner på Tao nattklubb i The Venetian efter att hon uppträdde på hotellet.