Zak Bagans köper Ted Bundys glasögon till Las Vegas -museet

Spökjägaren Zak Bagans poserar med sin Dybbuk Box, känd som världenSpökjägaren Zak Bagans poserar med sin Dybbuk Box, känd som världens mest hemsökta föremål, på Zak Bagans 'The Haunted Museum som ligger på 600 E. Charleston Blvd. i centrala Las Vegas måndagen den 22 oktober 2018. Richard Brian Las VegasJournal @vegasphotograph

Zak Bagans låser in och visar den avlidna massmördaren Ted Bundys ikoniska glasögon i Las Vegas.

Ghost Adventures -skaparen och -stjärnan har enligt uppgift betalat 50 000 dollar för glasögonen efter att en webbplats för brottssamlarobjekt har lagt dem till försäljning, enligt TMZ.

På lördag bekräftade Bagans att han hade köpt de läskiga glasögonen och att de kommer att ställas ut på hans Zak Bagans 'Haunted Museum på 600 E. Charleston Blvd., strax öster om Las Vegas Boulevard.Planerna är att glasögonen ska visas bakom en fängelseutställning, med faktiska fängelsestänger.

Bundy erkände 30 mord som han begick i över sju stater mellan 1974 och 1978. Han avrättades genom elstöt i Florida State Fängelse i Bradford County den 24 januari 1989.

Det verkliga antalet Bundys offer är okänt och möjligen högre.

Ted Bundy var en av de mest onda människor som någonsin satte sin fot på denna planet, sa Bagans i ett textmeddelande på lördagen. Hans glasögon kommer att vara permanent låsta bakom fängelsestängerna där de hör hemma på utställningen på Haunted Museum.

pat och gina neely nettoförmögenhet

I artikeln som delades på Bagans Ghost Adventures Crew Facebook-sida rapporterar TMZ att glasögon tros ha använts av Bundy under hans bortförande av 12-åriga Kimberly Leach i Lake City, Florida 1978. Köpet av glasögonen följde också med den ursprungliga bruna bevisväskan, utställningslappen och en brottsplatsfoto med glasögonen inuti Volkswagen Beetle Bundy stal innan han greps.

Bagans har nyligen lagt till ett porträtt av Charles Manson, med Mansons faktiska aska i ögonen; och Camero ägde en gång av filial Davidian ledare David Koresh under de dagar då hans kult var under seige i Waco, Texas.